Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Αμα τα βγαλω, ο λεβιες φευγει/πεφτει. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Εβγαλα μια φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Η φωτο ειναι χαλια,αλλα μου φαινεται οτι λειπουν. Καλα, δεν εχεις την κιθαρα μπροστα σου να δεις αν επανω στο λεβιε ειναι τα πλαστικα που σου λεω; Το κουραζουμε. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Η φωτο ειναι χαλια,αλλα μου φαινεται οτι λειπουν. Καλα, δεν εχεις την κιθαρα μπροστα σου να δεις αν επανω στο λεβιε ειναι τα πλαστικα που σου λεω; Το κουραζουμε. Δεν εχει τιποτα ο λεβιες επανω. Μονο σιδερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Βλεποντας ( οσο μπορω ) τον λεβιε σου μου φαινεται οτι δεν ειναι ο σωστος. Πρεπει να ειναι σαν και αυτον που εχω βαλει στην φωτο που ανεβασα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Να κ αλλη μια καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Πρεπει να σου εχουν δωσει λαθος λεβιε. Ο σωστος ειναι αυτος. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 M αρεσει που με ρωταγε για κωδικους κλπ. Ε οι μ@#$@#@ πληρωνονται. Θα μου τον αντικαταστησει. Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αυτος που μου εδειξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Περνα τον με μια-δυο γυρες μονωτικη ταινια και λογικα θα εισαι οκ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Vartanis, άλλος είναι ο λεβιές του Edge III. Κι εγώ το ίδιο λάθος έκανα νωρίτερα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση