Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για τον ήχο


mikresdiadromes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, να ζητήσω συγγνώμη για την αναστάτωση...μόλις ευχαριστήθηκα τη στρατ μου στον RIVERA!!!

 

Κατάλαβα επίσης τί μου έφταιγε και στην πρόβα (που για μένα είναι και η νόμιμη ώρα να παίξω δυνατά) δεν είχα τον ήχο που περίμενα...

 

Οι πρόβες γίνονται στο σπίτι μου που έχω ένα home studio ηχομονωμένο (όχι εντελώς, με αποτέλεσμα ο ήχος να περνάει στο υπόλοιπο σπίτι αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο. Δηλ. παίζουμε όλοι δυνατά, αλλά δεν ενοχλούμε την οικογένεια εφ'όσον δεν το τραβάμε μετά τις 10.00 μμ). Το θέμα είναι ότι στην περιοχή που βρίσκομαι, το ρεύμα δεν είναι και το πιο σταθερό. Έχω μετρήσει από 180 εώς 220 βολτ στην πρίζα, σε διαφορετικές μέρες και ώρες. Κατάλαβα λοιπόν ότι μόλις ξεκινήσουμε πρόβα που δουλεύουν 3 ενισχυτές συν μικροφωνική συν air condition, προφανώς τα βολτ πέφτουν κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να μην παίρνει ο ενισχυτής μου αυτά που χρειάζεται.

 

Σήμερα που μπόρεσα να παίξω στη ένταση της πρόβας αλλά χωρίς επιπρόσθετο βάρος στις πρίζες, η κιθάρα έλαμψε! Το ότι τρελλάθηκα είναι λίγο... Άρα, άκυρο το τί μαγνήτες να βάλω, άκυρο το δεν έχει τα μεσαία που περίμενα.

 

Το λοιπόν, για να είμαι σωστός, μόλις ξεμπερδέψω από το live της Κυριακής μεθαύριο, θα ηχογραφίσω το ίδιο θέμα στην κιθάρα, αυτή τη φορά από τον ενισχυτή με μικρόφωνο, και θα το ανεβάσω για να ακούσω γνώμες...! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ακομα ενας που επιτελους καταλαβε οτι δεν υπαρχει "ηχος της ηλεκτρικης κιθαρας" αλλα ηχος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ηλεκτρικη κιθαρα-ενισχυτης-εφε".  :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου