messalion Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Έλα μου ντε, ξέρω και γω? ;D Τα τύμπανα στο clip τι είναι, addictive? πιο addictive δεν γινεται :D :D..... τι να κανω ? δεν ειχα χρονο σου λεωωωωω :D πεταξα ενα ετοιμο μεσα (πειραζει ? ) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 η αληθεια ειναι οτι το plug in ειναι κατι σαν ολοκληρωμενο πεταλακι με πολυ καλο response Συμφωνώ απόλυτα ;) Εγώ θεωρώ ότι με το συγκεκριμένο πετάλι μπορείς μέσα σε 1' (με ελάχιστο tweaking) να βγάλεις έναν αξιοπρεπέστατο (για τα γούστα ΜΟΥ πάντα) overdriven ήχο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Σε αυτό το κλιπάκι παίζω με τον bridge μαγνήτη της 335 μου με το Deep Crunch σε μια ψιλο-τυχαία ρύθμιση (το drive είναι 10 o'clock περίπου) Στην ηχογράφηση ακούγεται αρχικά η 335 με το volume του μαγνήτη στο 3, μετά το 6 και μετά στο 10. Θεωρώ ότι (άσχετα με το παίξιμό μου) πως το clip είναι χαρακτηριστικό του πόσο "ακούει" το συγκεκριμένο VST στο volume της κιθάρας. deep_crunch_dynamics.mp3 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2011 Παιδες, μην ξεχνατε οτι εχει και cab sim off που σημαινει ακομη περισσοτερους ηχους με αλλες προσομοιωσεις καμπινων ;) edit: να'σαι καλα greekdrummer! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση