aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Με ενδιαφερει , να βγαλω αυτον τον ηχο. Τον καθαρο που παιζει στην αρχη... Τι εφε μπορει να χρησιμοποιει ? Mαλλον ας ξεκινησουμε απο τα βασικα... Ειναι ηχος κιθαρας ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anorexorcist Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Με chorus αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Μπορει και δωδεκαχορδη Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Λες ? σκετο κορους και γινεται ετσ ? Δωδεκαχορδη πως ρε συ αφου ακουγεται μια χορδη στο αρπισμα ? Ακους διπλη μπουζουκοχορδη ? Μπορει να ειμαι κουφαδι...Τι να πω ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Είναι πιθανό να έχουν ντουμπλάρει κιθάρες που παίζουν τις ίδιες γραμμές, με μικρές χρονικές διαφορές (χωρίς αυστηρό μετρονόμο) ωστε να πετύχουν ένα "φυσικό chorus". Εντιτ: Με πήγες πολλά χρόνια πίσω... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Είναι πιθανό να έχουν ντουμπλάρει κιθάρες που παίζουν τις ίδιες γραμμές, με μικρές χρονικές διαφορές (χωρίς αυστηρό μετρονόμο) ωστε να πετύχουν ένα "φυσικό chorus". Δεν καταλαβα τιποτα... Δλδ εσυ μια χαρα τα ειπες ! Εγω ειμαι το πευκο. Οποτε για πιο απλα , γινεται να το επιτυχω αυτο με την hd500 ? Αν ναι τι εφε να βαλω ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για ντουμπλάρισμα: νομίζω ότι ακούω μια ηλεκτρική με chorus, κι άλλη μια κιθάρα (πιθανότατα ακουστική) να παίζει ταυτόχρονα το ίδιο θέμα. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Είναι πιθανό να έχουν ντουμπλάρει κιθάρες που παίζουν τις ίδιες γραμμές, με μικρές χρονικές διαφορές (χωρίς αυστηρό μετρονόμο) ωστε να πετύχουν ένα "φυσικό chorus". όπως τα λέει .... παναρισμένες τέρμα δεξιά και αριστερά ..... βάλε και ένα γερό copmpresion και έτοιμο ;) γινεται να το επιτυχω αυτο με την hd500 ? Αν ναι τι εφε να βαλω ? Μόνο με stereo setup ;D πρέπει να πάρεις έναν ακόμα ενισχυτή κοινώς ;D ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω πως μπορείς να το πετύχεις μόνος σου. Ίσως αυτό που λέει ο κώστας αλλα δεν το έχω δοκιμάσει. Αυτο που ακούς είναι καθαρά στουντιακό προιόν. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2011 πρέπει να πάρεις έναν ακόμα ενισχυτή κοινώς ;D ;D ;D Apogohteysh :'( :'( :'( :'( Ευχαριστω παντως... Βεβια στην hd500 μπορεις να χρησιμοποιησεις 2 ενισχυτες... Αλλα δεν εχει ακουστικ σιμ... @!#$%^ τα υπουργεια μου !!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση