THEOD Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Back-Woods Song μια απο τις αγαπημένες μας διασκευές απο το ιστορικό Gateway των John Abercrombie, Dave Holland and Jack DeJohnette . Καλή ακρόαση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Φίνοι και ντελικάτοι ! υ.γ. Ευχαριστούμε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Ιντα κανετε ...κουζουλαθηκατε μωρε; ;D Και Μαμω ολη η μπαντα.ΑΛΛΑ Ο ZACH δεν υπαρχει ... ΠΑΡΑ πολυ καλοι παιδια .Θοδωρη χρονια πολλα για την Γιορτη σου ;D(εχω 2 στο σοι ειχα και το πατερα μου :'(). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Κωνσταντίνε και Περικλή ευχαριστούμε πολύ , επίσης χρόνια πολλά Περικλή και στην οικογένειά σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Συγχαρητήρια κι από μένα, είστε εξαιρετικοί. Theod εσύ είσαι στο μπάσο; Μου αρεσει ιδιαίτερα ο τρόπος που παίζεις με το δεξί χέρι ψηλά σαν να κρατάς μαντολίνο :) http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Συγχαρητήρια κι από μένα, είστε εξαιρετικοί. Theod εσύ είσαι στο μπάσο; Μου αρεσει ιδιαίτερα ο τρόπος που παίζεις με το δεξί χέρι ψηλά σαν να κρατάς μαντολίνο :) Να σαι καλά Γιώργο . Στο συγκεκριμένο κομμάτι οταν έβγαζα το μπάσο ανακάλυψα οτι ο συνδυασμός, αρπισμα - πιτσικάτο σε δίφωνη συγχορδία για ακουστεί όπως είναι το original,χρειαζόταν καθαριστική αντιμετώπισή στο δεξί (θυμήθηκα οτι ήμουν και κιθαρίστας 8) . Ο λόγος που το χέρι είναι ψηλά είναι οτι πρίμαρεται η χορδή και είναι πιο καθαρή η συγχορδία ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Μπράβο σας παιδιά!πολύ ωραίοι! :D Θοδωρή, χρόνια σου πολλά για προχτές! :) χεχε, αυτή τη φορά δε σε ρωτάω τι τραγουδάς με τον κιθαρίστα ;D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2012 Μπράβο σας παιδιά!πολύ ωραίοι! :D Θοδωρή, χρόνια σου πολλά για προχτές! :) χεχε, αυτή τη φορά δε σε ρωτάω τι τραγουδάς με τον κιθαρίστα ;D Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλά σου σχόλια Γεωργία . :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση