lgbesios Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 οχι....ακκορντα δεν παιζω στο μπασο...μια μια χορδη και μονο με πενα ξερω να παιζω... ;D είσαι γεννημένος μπασίστας ....φίλος αλλά δεν το ξέρεις ;D τις pyramid δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα ...αλλα θα μου κάνω δώρο ενα set τώρα στις γιορτές 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 6string ….ακόρντα ...χμ κιθαρίστα σε κόβω ;D XAXA!οχι με τιποτα κιθαρα!!!δεν μπορω την κιθαρα!!οτι συνθετω το κανω στο μπασο...σαν γνησιος μπασιστας!! ;D ;D ;D Και επισης παιζω και ακορντα καθως πλεον το μπασο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την αιγλη της κιθαρας ...(βεβαια αυτο ειναι αλλο θεμα)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Προς το παρόν φοράνε Daddario, GHS και Thomastik Infeld. Σε διάφορες "αποχρώσεις" (Flat, round, groundwound) και μήκη (long & medium). Με όλες τα πάω καλά. Flavour of the month, το Aerodyne Precision με Thomastik Superalloy. Από τις τρεις, μάλλον θα πήγαινα για Daddario. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 DR Sunbeams η Nickel Lo-Riders και Daddario XL nickels για round, Daddario Chromes για flat στο Precision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 @ Audiokostas Παντως τωρα που θα τις αλλαξω.. ;D..λεω να δοκιμασω αυτες τις half round D Addario που ειχες στο G&L γιατι με αρεσε πολυ ο ηχος σου,με πενα μπιστανε καλα? :) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 @ Audiokostas Παντως τωρα που θα τις αλλαξω.. ;D..λεω να δοκιμασω αυτες τις half round D Addario που ειχες στο G&L γιατι με αρεσε πολυ ο ηχος σου,με πενα μπιστανε καλα? :) ;D Νομίζω ότι μιλάς για τις GHS Pressure Wounds. Μου αρέσουν πολύ. Τις φοράω στο Jazz τώρα. Και όμως τους πάει η πένα. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 ok ειναι δηλαδη σαν τις half rounds ?(flat αλλα..στρογγυλεμενες... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TowerofPower Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα GHS Boomers ψηφίζω !!Δεν έχουν διάρκεια αλλα απο ήχο μακράν οι καλύτερες !! EBS έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.bass.se/2009/acc.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crizer Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα noiz-αδες!! Εχω δοκιμασει απειρα sets(4 κ 5 strings), για να καταληξω σε DR Hi-beams. Μεχρι που δοκιμασα τελευταια τις Marcus Miller DR Fat-beams!!! Απιστευτα καλυτερος ηχος!! Fatter tone,deeper sound,smoother feel...οπως ακριβως διαφημιζονται!! Ειναι βεβαια ακριβες αλλα πιστευω πως αξιζουν τα λεφτα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teddyboy Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 D'addario Pro Steel έχω συνήθως στο Corvette http://www.facebook.com/pages/PK-Productions/394261770596701 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση