Shelter Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Μια πολύ ωραία συνέντευξη του Pat Metheny. Νομίζω ότι θίγει θέματα που αφορά όλους τους μουσικούς που εκθέτουν την δουλειά τους. [flash=200,200] Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Απλά πρέπει να σταματάνε και να φεύγουν από τη σκηνή. Αυτή η ηλιθιότητα με τα κινητά πρέπει να σταματήσει. Άντε να έχει κανένα zoom q2hd, να το καταλάβω - είσαι λάθος μεν, αλλά το καταλαβαίνω... Αλλά με την άθλια ποιότητα του κινητού... Έλεος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Κύριε Pat μπορείτε να γίνετε και DJ και να παίζεται την μουσική σας!Ούτε άγχος ούτε τίποτα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί επίσης και να σταματήσει να παίζει μουσική. Να παίζουν μόνο DJs to Gagnam Style... Kalo? When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί επίσης και να σταματήσει να παίζει μουσική. Να παίζουν μόνο DJs to Gagnam Style... Kalo? χμμμμμμ.... κοίτα όμως τι κάνεις άμα αγχώνεσαι κύριε Pat... Εγώ σε θέλω αγχωμένο!! Pat Metheny Trio - Into The Dream [2004] HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση