AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2013 το κακο ειναι οτι δεν φαινεται καλα στις φωτογραφιες η αντιθεση καρυδια-wenge ακομα... ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 μια μικρη αλλαγη σχεδιου..καθως την κοιταζα κατι δεν μου αρεσε αρκετα και τελικα μου εφταιγαν τα inlays...οποτε τα αφαιρεσα..λογω υποχρεωσεων αργει λιγο αλλα που θα παει θα τελειωσει. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Καλή συνέχεια κι ας πηγαίνει κι αργά :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Καλή συνέχεια κι ας πηγαίνει κι αργά :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Το καλο πραγμα αργει να γινει. Μη μασας. Εμενα μου πηρε 2 χρονια. (Οχι οτι ειμαι και καλο παραδειγμα...) ;D For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Ωραία κατασκευή !!! Από που βρήκες templates ? To ξύλο στη μέση που αν δεν κάνω λάθος είναι αμερικάνικη καρυδιά είναι ενωμένο με το μπράτσο της κιθάρας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Επειδή δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση του post, ξέχασα να ρωτήσω αν εκτύπωσες σε χαρτί τα templates και πως γίνεται.Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 το κεντρικο ξυλο ειναι μαονι και ναι ειναι ενιαιο με το μπρατσο, τα πλαινα ειναι αμερικανικη καρυδια. τα templates τα εκτυπωνω σε χαρτι πρωτα και μετα τα φταχνω σε κοντρα πλακε η καποιο τετοιο ειδος "ξυλου". οτι θες να με ρωτησεις στειλε μου και πμ αν θες και ευχαριστως, αν μπορω, να σε βοηθησω σε οτιδηποτε. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 πανε τα inlays... ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AhilleasByrlis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 καποιο λογο ενω ειχα ανεβασει τις τελευταιες φωτο σημερα δεν υπηρχαν..ξανα λοιπον λεγοντας οτι καθως την κοιταζα κατι δεν μου πηγαινε καλα εμφανισιακα και τελικα μου εφταιγαν τα inlays...οποτε αντιο inlays.. ACHILLES guitars [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση