korman709 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 χαιρετιζω το φορουμ.παρακαλω οποιος ασχολειται με μπαροκ,κλασσικη,ρομαντικη μουσικοι,ας συστυθει εδω ωστε να γνωριστουμε μεταξυ μας και γιατι οχι να ανταλλαξουμε αποψεις και γενικοτερα να συζητησουμε περι της "κλασσικη" μουσικης.κατα καιρους ιδεες κυριως απο το εξωτερικο και ορχηστρες ιδρυονται μεσα απο φορουμ και γιατι οχι...και μεις θα μπορουσαμε να κανουμε κατι πειραματικα...με χαρα θα περιμενω απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Υπάρχουμε μερικοί που ασχολούμαστε με την κλασσική μουσική εδώ στο νοιζ, αλλά δε νομίζω ότι είμαστε πολλοί. Όπως και νά'χει τι ακριβώς έχεις στο νου σου; Γιατί το παραπάνω είναι αρκετά γενικό νομίζω... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 μια γνωριμια μεταξυ μας θα ηταν αρκετη για αρχη...να μαθουμε τι οργανο παιζει ο καθενας και εαν μπορουμε να κανουμε καποιο σχημα οπως μουσικης δωματιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2013 Ναι, εγω με το Νικολα θα μπορουσαμε να κανουμε ενα ωραιο σχημα. Εγω να παιζω και ο Νικόλας να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση