giotis1988 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ( )ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.ΔΛΔ ΣΤΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΕΠ 2 ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ PATCH ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΝΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟ 1.25 ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΝΟΥ REALTIME REC STANDBY ΟΠΟΥ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΠ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ F5 EXIT F6 AUDIO TRK KTΛ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ F6 ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ Η ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 γιατί γράφεις κεφαλαία? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giotis1988 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Γεια χαρα και απο μενα. Αν και δεν εχω Roland μηπως εχει βγει καποιο update για το οργανο που δεν το εχεις κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ? http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-DWC-2000-Wired-Slim-Desktop-Black-PJT-DKB253-JT-M104.htm Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-DWC-2000-Wired-Slim-Desktop-Black-PJT-DKB253-JT-M104.htm Παλι καλα. Περιμενα να του προτεινεις να αγορασει Mac... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Παλι καλα. Περιμενα να του προτεινεις να αγορασει Mac... ;D έχεις δεί ποτε Mac με χαλασμένο capslock? ;D ;D ήμουν σίγουρος ότι έχει Pc ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Oχι, δεν ειχα ποτε Mac, οπως ξερεις αγοραζω μονο σοβαρα μηχανηματα. ;D Αλλα δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην υπαρχει καποιο Mac (να μη πω κατι χιλιαδες Mac) με χαλασμενο το CapsLock ή καποιο αλλο πληκτρο. Απο τι φτιαχνονται δηλαδη τα πληκτρολογια των Mac και δεν χαλανε? Μη παραμυθιαζεσαι λεμεεεεεε......:-X Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Oχι, δεν ειχα ποτε Mac, οπως ξερεις αγοραζω μονο σοβαρα μηχανηματα. ;D Είπαμε τα σοβαρά που αγοράζεις κάνουν για τα λογιστήρια...στα videos με τους DP που ανεβάζεις που παίζουν ΜΟΥΣΙΚΗ...μόνο Mac έχουν!!! ;) ΥΓ. Λογιστής είσαι? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2013 Σε ποιο βιντεο των DP ειδες Mac? ??? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση