SPYROID Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 οχι ρε πστ μου το φαγαμε στο καπακι For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 κυριοι συγνωμη που σας χαλαω το ματσακι αλλα σκιζεται δεν σκιζεται εγω την αγορασα (13 ευρω 1χ1,40 m) tolex δεν βρηκα. και εδω ολα μαζι χερουλι - 5,10 ευρω ποδαρακια - 0,82 ευρω (το ενα) φυλλο αλουμινιου 32χ32 mm- 2 ευρω ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Εμείς ντύσαμε μια καμπίνα με χοντρό αυτοκόλλητο απ'το practiker και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ικανοποιητικό για το ελάχιστο κόστος . Και φίδι παρακαλώ :D φωτογκάλερι επί το έργον ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ενταξει με 13 ευρω δεν χαλασε και ο κοσμος For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2013 συνεχεια... τα ξυλα και η κοπη τους δεν μου στοιχισαν τιποτα με πατερα και θειο ξυλουργο ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 μετα τη συναρμολογηση των ξυλων τα εβαψα εσωτερικα με σπρει,στη συνεχεια εντυσα την κατασκευη (SUPER SOS.τη δερματινη με το ξυλο τα κολλησα με βενζινοκολλα σε σπρει που ειναι πολυ πιο ευκολοδουλευτη απο την απλη) και τελος εβαλα το φυλλο αλουμινιου. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Μπράβο Man LP έγινε πολύ όμορφο το κεφάλι. Μ' αρέσει πολύ και το κρεμ χρώμα που διάλεξες για τη δερματίνη. 8) Το tolex απορρίφθηκε λόγω τιμής; Επίσης θα βάλεις κάποιο logo ή θα μείνει έτσι ο ενισχυτής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 εισαι θεος!!! Εχω τον ιδιο ενισχυτη και σκεφτομαι να το κανω αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα απο αυτα π λετε ουτε το εχω με κατασκευες. Να σου στειλω πμ? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Μπράβο καιι από μένα έγινε πολύ ωραίο. Αν βάλεις το logo και τις γωνίες θα είναι σαν το μαμίσιο. Την καμπίνα τώρα που έβγαλες τον ενισχυτή από μέσα και έχει το κενό θα την αφήσεις έτσι ή θα βάλεις τπτ? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-sfaxtis- Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2013 τα ξυλα τα κολλησες ή μονο τα βιδωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση