Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Gustav Mahler: Symphony No. 2 "Resurrection" (Lucerne Festival Orchestra, Claudio Abbado) 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Gustav Mahler: Symphony No. 2 "Resurrection" (Lucerne Festival Orchestra, Claudio Abbado) Εντάξει, το ξέρουμε ότι είσαι παλιομεταλάς ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εντάξει, το ξέρουμε ότι είσαι παλιομεταλάς ασούμε. Ναι αλλά κοίτα κι εδω. Τα έχω όλα φίλε. Απο Μπαχ και Πετρολουκα μεχρι Messugha και Πιτσα Παπαδοπουλου. Στις 13/10/2023 στις 12:18 ΜΜ, shelter είπε Ομοίως στην παιδική μου ηλικία αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σαν άκουσμα Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2023 από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου Είναι φανταστικό ότι έχουμε μπορέσει και έχουμε λίγες ηχογραφήσεις των τεράτων να παίζουν τα έργα τους. Εδώ μία από τις αγαπημένες μου. 3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 58 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Είναι φανταστικό ότι έχουμε μπορέσει και έχουμε λίγες ηχογραφήσεις των τεράτων να παίζουν τα έργα τους. Εδώ μία από τις αγαπημένες μου. Μου θυμιζεις το τριτο μερος αυτης της εκπληκτικης εκπομπης του Bernstein περι ερμηνειας, oπου φερνει τον Stravinsky να διευθύνει ενα εργο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου Bernstein, Gould, Stravisky, είναι να τρέμουνε τα χέρια σου αν είσαι μέσα σ'εκείνη την αίθουσα. Πάντα οι λεπτομέρειες των ίδιων των δημιουργών έχουν μια άλλη μαγεία. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, BillTrantos είπε Είναι φανταστικό ότι έχουμε μπορέσει και έχουμε λίγες ηχογραφήσεις των τεράτων να παίζουν τα έργα τους. Εδώ μία από τις αγαπημένες μου. Φοβερο κομματι και εντυπωσιακη η διαφορα στην ερμηνεια μεταξυ του συνθετη ο οποιος το παιζει πολυ πιο στακατο σε σχεση με αλλους. 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Αν σας αρέσει η παλιά μουσική μπορεί να κολλήσετε άσχημα με αυτό εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση