Greg000 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Γεια σε όλους!Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ο εν λόγω ενισχυτής.Μετά από αρκετές ώρες παιξίματος και πειραματισμού κυρίως στο καθαρό κανάλι,έχω παρατηρήσει ότι τα πρίμα του ενισχυτή θερίζουν αυτιά ακόμα και αν είναι αρκετά χαμηλά.Η κιθάρα με την οποία παίζω είναι μία strat roadworn 60s με 3 texas special.Σκέφτομαι μήπως φταίνε και οι μαγνήτες για τα πολλά πρίμα που βγαίνουν από τον ενισχυτή.Θέλω να ακούσω τις συμβουλές σας και τι επιλογές έχω επί του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2015 μηπως ειναι πατημενο το κουμπι που γραφει ''bright'' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Greg000 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Όχι το bright δεν είναι πατημένο το έχω τσεκάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση