SpyrosCh Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα απανταχού νοιζάδες. Μετά τα προηγούμενα δύο, επισήμως πλέον έχουμε την κυκλοφορία τούτου εδώ... https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/than-the-common-plague ...του τρίτου μου 'παιδιού'. Εν καιρώ η 'κανονική' έκδοση θα βρίσκεται σε συσκευασία βιβλίου+cd, προς το παρόν είναι ψηφιακή κυκλοφορία σε μορφή donation. Είναι και πάλι concept δίσκος, (και συγχωρείστε μου αν γίνω και γω λίγο 'δήθεν' περιγράφοντάς τον - no two ways about it) με την ιστορία του να πραγματεύεται την 'αρρώστια', την θεραπεία και το μοναχικό ταξίδι προς το 'φως στο τέλος του το τούνελ', με οποιαδήποτε ερμηνεία προσάπτει ο καθένας στη φράση αυτή. :) Συμμετέχουν πολλοί και χρυσοί άνθρωποι, με ειδική μνεία στα cellos του Θοδωρή Παπαδημητρίου που ηχογράφησε ο Nikodemos στα φοβερά Sonik Ark. Ευχαριστώ σας προκαταβολικά αν του αφιερώσετε χρόνο και παρακαλώ τα σχόλιά σας φίλτατοι! Να'στε πάντα καλά και καλή Κυριακή, Σπύρος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα απανταχού νοιζάδες. Μετά τα προηγούμενα δύο, επισήμως πλέον έχουμε την κυκλοφορία τούτου εδώ... https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/than-the-common-plague ...του τρίτου μου 'παιδιού'. Εν καιρώ η 'κανονική' έκδοση θα βρίσκεται σε συσκευασία βιβλίου+cd, προς το παρόν είναι ψηφιακή κυκλοφορία σε μορφή donation. Είναι και πάλι concept δίσκος, (και συγχωρείστε μου αν γίνω και γω λίγο 'δήθεν' περιγράφοντάς τον - no two ways about it) με την ιστορία του να πραγματεύεται την 'αρρώστια', την θεραπεία και το μοναχικό ταξίδι προς το 'φως στο τέλος του το τούνελ', με οποιαδήποτε ερμηνεία προσάπτει ο καθένας στη φράση αυτή. :) Συμμετέχουν πολλοί και χρυσοί άνθρωποι, με ειδική μνεία στα cellos του Θοδωρή Παπαδημητρίου που ηχογράφησε ο Nikodemos στα φοβερά Sonik Ark. Ευχαριστώ σας προκαταβολικά αν του αφιερώσετε χρόνο και παρακαλώ τα σχόλιά σας φίλτατοι! Να'στε πάντα καλά και καλή Κυριακή, Σπύρος ;D Μπράβο, και εις ανώτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! :D :D :D :D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το τραγούδια τα έχω καιρό τώρα, όταν τα πρωτοπαρουσίασες εδώ στο νοιζ. Για την 'στανταρντ' έκδοση περιμένω! ;) Με το καλό, καλοτάξιδο και καλή τύχη. Φαντάζομαι ήδη έχεις σκεφτεί το 4ο, σωστά; Εγώ πάντα έτσι κάνω! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Α Ψ Ο Γ Ο Σ! Μπράβο ρε Σπύρο! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος, φίλε! Όταν ξεκίνησε το πρώτο κομμάτι, είπα ότι άλλαξες στυλ, σε πιο ανάλαφρο προγκ. Στη συνέχεια, όμως, έγινε πανικός! ;D ;D ;D Εύγε! :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Να'στε καλά otto, auditory, Μίλτο, Νικόλα και mustafank :D. Νικόλα, φαντάζομαι θα καθυστερήσει λίγο το βιβλίο...θα ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Νικόλα, φαντάζομαι θα καθυστερήσει λίγο το βιβλίο...θα ενημερώσω! Το φαντάζομαι κι εγώ... Αλλά θα σου πω τι θα κάνω. Θα πάω να αγοράσω το ψηφιακό προϊόν, περί τα 20-30 ευρώ και όταν έρθει η ώρα να τυποθεί το βιβλίο και το CD, μου το στέλνεις! ;) Ένα είδος προ-αγοράς μωρέ παιδί μου. Εσύ κράτα λίστα με το όνομά μου! ;) Μάλιστα θα έλεγα ότι όσοι θέλετε να κάνετε το ίδιο, μήπως και βγει πιο γρήγορα το βιβλίο! ^_^ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Μετά από καιρό, ενημερώνω ότι ήρθαν επιτέλους και τα CD-βιβλία! Είναι στην τιμή των 8 ευρώ (συν μεταφορικά) και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί είτε μέσω bandcamp εδώ: https://spyroscharmanis.bandcamp.com/album/than-the-common-plague Είτε απλά μέσω paypal, χρησιμοποιώντας την διεύθυνση spycharmanis[at]hotmail[dot]com. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις ανέβηκε και μια one-off ζωντανή ηλεκτρική (και σκοτεινή :P ) εκτέλεση ενός από τα κομμάτια του CD στο youtube, εδώ: Αν κάτσετε και το δείτε σας ευχαριστώ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση