Προς το περιεχόμενο

GMI-Luthier Telecaster Bridge


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Σάββατο κατάφερα να μιλήσω στο τηλέφωνο με τον Χάρη από τους GMI, το οποίο είναι από μόνο του (για εμένα) ανεκτίμητο. Το γεγονός ότι μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να στείλεις e-mail και να επικοινωνήσεις με τον ίδιο τον κατασκευαστή είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το έχεις με έναν απρόσωπο seller / mass-producer.

 

Εξαιρετικά ευγενικός, φιλικός και εξυπηρετικός, συζητάμε για μια γέφυρα για την Strat. Μόλις πέσει το μηνιάτικο, θα πέσει και η παραγγελία.

 

Θα πρέπει βέβαια και να αποφασίσω ανάμεσα σε Brass ή steel tremolo block.... Χμμμ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προμηθεύτηκα από τη G.M.I μία modern tele γέφυρα με 3 compensated saddles για μια τέλε partcaster. Το όργανο μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία! Πεντακάθαρες νότες, ευκρίνεια, όγκος, sustain! Αναδεικνύει τους μαγνήτες και τονίζει το twang της τέλε ακόμα περισσότερο! Επαγγελματική εξυπηρέτηση και άψογη επικοινωνία! Συνίσταται ανεπιφύλακτα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναδεικνύει τους μαγνήτες και τονίζει το twang της τέλε ακόμα περισσότερο! Επαγγελματική εξυπηρέτηση και άψογη επικοινωνία! Συνίσταται ανεπιφύλακτα!!

Συμφωνώ απόλυτα. Όταν παρέλαβα τη γεφυρα και ειδα το βάρος της ανησύχησα, φοβήθηκα οτι θα χάσω σε twang. Το αποτελεσμα με διέψευσε πανηγυρικά.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηχος:

 

ειναι ισως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μαγνητικη μοντερνα γεφυρα που υπαρχει τα παιδια χρησιμοποιουν ενα πολυ σκληρο κραμα (non leaded annealed cold rolled 1060 steel)...

 

δεν ειναι υπερβολικα βαρια (σιγουρα 2 φορες βαρυτερη απο μια vintage Tele bridge παντως) & αυτο σε συνδιασμο με την..."μαγνητικοτητα" της κραταει ΑΠΟΛΥΤΩΣ το κλασσικο tele twang (ισως δινει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο μια και τα κραματα ειναι πιο σκληρα και ανθεκτικα απο αυτα μια classic 3 saddle γεφυρας)

 

τα καντινια πηραν ογκο και παρουσια και γενικα η κιθαρα ισσοροπησε αλλα διατηρωντας την ηχητικη "αλητεια" των 3 saddle bridges .

 

επισης ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ αυξηθηκε η ενταση της τουλαχιστον ενα 25% ! (κατι που συμβαινει  και οταν μπει στον ενισχυτη αλλα σε μικροτερο ποσοστο βεβαιως) 

 

 

 

Την απαντηςη μου την έδωσε ο sf μόλις μια ώρα μετα την 'πρωτη' σύνδεση της κιθαρας στον ενισχυτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου