πάνοςa320 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχω το Sony LBT D505 και θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή. Το LBT είναι συνδεδεμένο με ηχεία και απλά θέλω να βάλω ένα RCA που καταλήγει σε mini Jack για να συνδεθεί με το pc. Γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Τι κάρτα ήχου έχει το pc? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πάνοςa320 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Τι κάρτα ήχου έχει το pc? Δεν έχω ιδέα. Παίζει ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Ναι, υπο την έννοια να έχει "έξοδο" ήχου (όπου σκέφτεσαι να βάλεις το mini jack. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πάνοςa320 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Ναι, υπο την έννοια να έχει "έξοδο" ήχου (όπου σκέφτεσαι να βάλεις το mini jack. Έχει έξοδο, την κλασσικη πράσινη που έχουν όλοι οι υπολογιστές. Ειμαι ασχετος δεν ξερω πως αλλιως να το πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 αν δεν είναι για ακουστικά η έξοδος, θα δουλέψει μια χαρά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πάνοςa320 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 αν δεν είναι για ακουστικά η έξοδος, θα δουλέψει μια χαρά. Υπάρχει κίνδυνος να κάψω τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Το φαγητό, αν σου πάρει πολύ ώρα η σύνδεση ;D. Όχι, μην φοβάσαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πάνοςa320 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Το φαγητό, αν σου πάρει πολύ ώρα η σύνδεση ;D. Όχι, μην φοβάσαι. ;D ;D ;D Και κάτι ακόμα.http://www.sevenstring.org/forum/showthread.php?t=254116 Εδώ είναι μια φώτο του. Που πρέπει να συνδέσω to RCA? Στο surround speaker? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 ΌΧΙ. Στο IN κόκκινο και το άσπρο , είτε του cd , είτε του video1, είτε του video 2 (και επιλογη από τα μπροστα του ενισχυτη της αντίστοιχης εισόδου) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση