Pakos69 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Μιας και είναι της "μόδας" τα περί τροφοδοσίας για πεταλάκια στο forum, θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι: άμα συνδέσω τα πεταλάκια μου (κυρίως boss και μερικά digitech, καθώς και ένα κλασικό dunlop wah: σύνολο 10) με το τροφοδοτικό που είναι για το Whammy της digitech, model:PS0913B-230 θα λειτουργήσουν όλα καλά ή θα μου καούν ή θα λειτουργήσουν με θόρυβο? thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Θύμισε μου πόσα mA βγάζει το συγκεκριμένο... :wink: Το έχω και εγώ το Whammy αλλά όχι εδώ που είμαι :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 επειδή δεν τα ξέρω καλά σου λέω τι γράφει: MFG.P/N:ST41-090-1300A INPUT:230V~50Hz 20W OUTPUT:9V~1.3A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι θα είναι υπεραρκετό :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 ok thnx janick!!! :D sry για την αργοπορεία αλλά λείπω διακοπές και δεν κάνω login κάθε μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gant Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 To τροφοδοτικό σου είναι για εναλλασόμενο ρεύμα (VAC ~) ενώ πιθανόν κάποια από τα πεταλάκια σου να θέλουν συνεχή τάση. Αν θα δουλέψουν ή όχι εξαρτάται από το εάν έχουν προστατευτικές διόδους. Musical Instrument Digital Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexander Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Εχει δίκιο ο Gant. Αλλά κι αν ακόμα εχουν προστατευικές διόδους πολύ πιθανόν θα σου βγάλουν θόρυβο από το AC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Πακέτο...τελικά βγάζουν θόρυβο οπότε θα συμβιβαστώ με το ψιλο-χαλασμένο μου boss ή θα πάρω το 1 spot :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση