Αετός Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Σάν σήμερα, στίς 27 Μαΐου του 1840 πέθανε ο μεγαλύτερος βιρτουόζος του βιολιού,(κυρίως,καθώς ήταν και κιθαρίστας) Niccolo Paganini. Η δεξιοτεχνία του ήταν τέτοια,που σε συνδυασμό με τη μορφή του,είχε πυροδοτήσει θεωρίες,ότι είχε πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο και διάφορα τέτοια... Στο τέλος, ενός κονσέρτου του, στη Βιέννη,ο Beethoven του φίλησε τα χέρια. Συγχωρήστε μου τον πρόλογο,αλλά έχω τρέλα με τον Paganini. Και το ίδιο από κιθάρα. Αυτά τα εύκολα... 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Λέγαμε κάτι για διάνοιες τις προάλλες σε άλλο θέμα. Να ένας άνθρωπος που απλά δεν ξαναβγαίνει. Θα τελειώσει αυτός ο πλανήτης και ακόμα ο κόσμος θα ξέρει το όνομα Paganini. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Έτσι είναι φίλε @BillTrantos. Κι εδώ ο Accardo παίζει με το "il cannone"το κανόνι,το βιολί του Paganini,ένα guarneri del Gesu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2019 πόσα κιθαριστόνια έχουν παίξει το καπρίτσιο νο24? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, rgxinap είπε πόσα κιθαριστόνια έχουν παίξει το καπρίτσιο νο24? Λογικά αρκετοί. Προσφέρεται το θέμα για όλα τα όργανα, κι ο Μπένυ Γκούντμαν νομίζω το είχε διασκευή, μπορεί κι ο Χάρρυ Τζέιμς. Εμένα μου αρέσουν κι από Πέρλμαν πολύ. Το 2 και το 6 ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ ο Λεωνίδας Καβάκος σε ταχύτητες ... Formula 1 : Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2019 από John Tzinieris 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Αυτό δεν ήταν F1, ήταν Γη-Αρης και επιστροφή την ίδια μέρα. 2 I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, John Tzinieris είπε Εδώ ο Λεωνίδας Καβάκος σε ταχύτητες ... Formula 1 : Μοναδικός! Αγαπημένο βίντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2019 Στις 27/5/2019 στις 11:02 ΜΜ, rgxinap είπε πόσα κιθαριστόνια έχουν παίξει το καπρίτσιο νο24? Παίζω το 5ο σε ακουστική κιθάρα. Είναι επίπονο να το μάθεις, παράνοια να το τρέξεις και φρίκη να το καθαρίσεις, αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παιχτεί σε υψηλές ταχύτητες, καθαρά και δίχως λάθη. Αλλά και έξτρα πορωτικό σα σύνθεση, ήταν τρελό αλάνι ο Νικολό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση