dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 rem u2 red hot με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Doors,Guns n 'roses,Scorpions. Πρωτοι αναπληρωματικοι U2. Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από gvour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Animals as leaders, Μαρίνα Σάττι, Μιχάλης Ρακιντζής 2 I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Metallica U2 Red hot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, gvour said: Doors,Guns n 'roses,Scorpions. Doors??? Doors????? ΤΙ ΕΊΠΕΣ ΩΡΕ! Τελικά είσαι αλητήριος κύριε Γιώργο μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 10 minutes ago, gvour said: Guns n 'roses, Να κάτι τέτοια διαβάζει κανείς και διαλύονται και οι συμπάθειες και οι φιλίες. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Εχω την εντύπωση πως ο Γιώργος είναι έμισθο troll και απλά ποστάρει για να σπέρνει έριδες ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, gvour είπε Scorpions Παιδιά μεγάλες μπάντες είπαμε,όχι μεγάλα ΤΣΙΡΚΑ. Και εμένα δεν μου αρέσει το τσίρκο Μεντρανο αλλά δεν θα το γράψω και σε μουσικό φόρουμ. Τι άλλο θα δούμε δηλαδή Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Τερμίτες; Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από Superfunk 1 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 9 minutes ago, Superfunk said: Παιδιά μεγάλες μπάντες είπαμε,όχι μεγάλα ΤΣΙΡΚΑ. Και εμένα δεν μου αρέσει το τσίρκο Μεντρανο αλλά δεν θα το γράψω και σε μουσικό φόρουμ. Τι άλλο θα δούμε δηλαδή Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Τερμίτες; Φοβήθηκες μην σου φάει την θέση ο Gvour και είπες να τρολλάρεις και εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Φοβήθηκες μην σου φάει την θέση ο Gvour και είπες να τρολλάρεις και εσύ? Ρε συ έχεις δίκιο,είναι τόσο ΧΑΛΙΑ που νομιζα ότι μόνο στην Ελλάδα,στη Γερμανία και στις πρώην κομμουνιστικές χώρες είχαν επιτυχία (σαν τους Eloy & τους City ένα πράμα ) Κοιταξα όμως λίγο Wilki και είδα ότι έχουν παγκόσμια επιτυχία και είναι όντως huge. Ανακαλώ και προσθετω στο λίστα μου Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση