Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2020 Ξανά είδα το Cocοon. Είχα ξεχάσει την κομματάρα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Αυτο για το αδερφι μου με τα χρονια πολλα(ξερει εκεινος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, gvour said: Αυτο για το αδερφι μου με τα χρονια πολλα(ξερει εκεινος). Την καρδιά μου ξεσκείς και τα συκώτια παίρνεις. Αυτό για το βαφτιστηράκι μου, που ξέρω ότι έχω αμελήσει. Το γιό του αδερφού μου. Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2020 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Love you Lefter, this is for you. Happy birthday pal. Και τα κάτωθι, είναι for my beloved bro, who is always there for me. What more can i ask for? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις