gvour Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2020 Σκεφτομαι μερικες φορες ποσο κοντα τελικα ειναι ο ΒΒ με τον Lemmy. Για την παρτη σου. Eσα,Μπερμπον,Νεον,Σαλονικη,20σελιδα γραμματα,Λακης,Μπλουζ...........και ολα τα συναφη. Πολυς καιρος γμτο. Ωραιος ομως. Τωρα μολις ακουσα τα δυο εξτρα που εντιταρισες,ξες ποσο τα αγαπαω και τα γουσταρω. Με εκοψες στα 12,ειδικα με το Old love . Προσπαθω να μαζεψω τα κομματια αλλα δεν.... Καλα εκανες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2020 Έχω πολύ κρασί στο σπίτι (κοντά 9-10 λίτρα), δεν λέει να το πιώ όλο σήμερα. Ναι πολύς καιρός, και υπέροχος. Πάρε κι αυτά για συντροφιά, ίσως σου θυμίσουν κι άλλα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2020 Γίγαντα Neil Peart στο καλό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 έχω πάθει χοντρή πλάκα με όλο το αλμπουμ. 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 να ζησεις bluesoμανα αρκαδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2020 Φϊλοι μου ακοϋστε: Εγώ δεν πϊνω και τεκϊλα δεν έχω. Έχω τσίπουρο τριπλής αποσταξης. απο τον μερακλή πεθερο μου σκετος δυναμϊτης για το κρϋο. Μαζί με τον Wes σε αυτό το άσμα άστε με να το κατεβάσω μέχρι το πρωί.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, loucas said: Έχω τσίπουρο τριπλής αποσταξης. απο τον μερακλή πεθερο μου σκετος δυναμϊτης για το κρϋο. Μ' έφτιαξες Λουκά μου, και με τα παραπάνω που γράφεις, και με τον Wes. Κιθάρα έβαλες, πιάνο βάζω, fair έτσι? Ένας από τους αγαπημένους μου πιανίστες της νέας γενιάς, ο Gwilym Simcock, ο οποίος ανακατεύει κλασσικό παίξιμο, με jazz παίξιμο, με ... με .... Επεξεργασμένο 13 Ιανουαρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις