dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: δεν νομίζω ότι έχετε θέσι πλέον εδώ κύριε. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο εξειδικευμένο ίδρυμα. Καλή τύχη πείτε μου πού να παω... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε πείτε μου πού να παω... στο bass syndicate, περνάμε καλά Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2019 από Πνοή και Νύξη Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 3 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: στο bass syndicate, περνάμε καλά do I qualify? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε do I qualify? Όποιος δεν έχει τάστα ή έχει Σι προκρίνεται. Εσύ και με τα δυό διακρίνεσαι Εγώ τους βοηθάω στη θεραπεία βάζοντάς τους εικόνες από '51 precisions σε διάφορα χρώματα. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, Πνοή και Νύξη said: Όποιος δεν έχει τάστα ή έχει Σι προκρίνεται. Εσύ και με τα δυό διακρίνεσαι Εγώ τους βοηθάω στη θεραπεία βάζοντάς τους εικόνες από '51 precisions σε διάφορα χρώματα. χωρίς προκριματικά? έτσι κατ ευθείαν στο β γύρο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε χωρίς προκριματικά? έτσι κατ ευθείαν στο β γύρο? Aν έχει και δύο μαγνήτες το διαστημόπλοιο γίνεσαι επίτιμο μέλος no questions asked. Αν δε, είναι και active, πας για διευθυντής. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 5 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Aν έχει και δύο μαγνήτες το διαστημόπλοιο γίνεσαι επίτιμο μέλος no questions asked. Αν δε, είναι και active, πας για διευθυντής. έχετε την τιμή να ομιλείτε με επίτιμο μέλος... (πρέπει να βρώ τρόπο τώρα να χώσω ένα προ μέσα....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akrateia Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, ez είπε Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει εξελιγμένες γέφυρες τέτοιου τύπου (πχ. Pigtail) που έχουν δυνατότητα ρυθμίσεων του intonation και άλλων παραμέτρων, έχω δε την καλύτερη των απόψεων γι αυτές και σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και σε ηχητικό – αισθητικό. Κaπου εδv υπάρχει ενδεχομένως ένα άλλο thread με πολυ ψωμι. Περιμένουμε! Ωραιος τροπος περάσματος των χορδων! Οντως θυμιζει τις γεφυρες κλασσικης με 12 ή και 18 τρυπες. The astounding eyes of Rita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, yannisp είπε αυτος ο τροπος "απαιτει" πιθανον κ σχετικα medium-high action; Όχι, δεν επηρεάζει σε τίποτα το επιθυμητό action. 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση