dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) το εργαλείο αυτό ήταν ο ενισχυτής στο μουσικό σύστημα του πατέρα μου πίσω στη δεκαετία του 1960. Πιθανολογώ ότι κατασκευάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1950, κατά παραγγελία και πρωτοάκουσα μ αυτόν μουσική και άκουγα (τον έλιωσα !) μ αυτόν μέχρι το 1973 όταν πήρα τον πρώτο μου solid state. Εχασα τα ίχνη του όταν υπηρετούσα την θητεία μου λίγα χρόνια μετά και στεναχωρέθηκα αφάνταστα καθώς όταν γύρισα από την θητεία είδα το έπιπλο που τον φιλοξενούσα δοσμένο στον παλιατζή.... Όμως πριν μερικά χρόνια ψάχνοντας στο πατάρι τον είδα χύμα σε μιά σακούλα. Εκτοτε άρχισα να σκέφτομαι να τον ζωντανέψω και γιατί όχι να τον χρησιμοποιήσω για τις κιθάρες. Εχοντας ελάχιστη εμπειρία με λάμπες (ασχολούμαι μόνο με solid state κατασκευές και όχι με υψηλές τάσεις) ο ενισχυτής δόθηκε για αναστήλωση στα άξια χέρια του Βασίλη Κοσμίδη (ευχαριστώ τον Φάνη για την σύσταση), τα οποία άξια χέρια βλέπετε και ακούτε στο βίντεο. Μένει τώρα να φτιάξω ή να αποκτήσω μια καμπίνα και σύντομα θα τον ακούσετε στις μελλοντικές (κορωνοϊού επιτρέποντος) ηχογραφήσεις. Βασίλη, ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω. Σειρά θα πάρει σύντομα και αυτός, που έχει κάτι ηλικιακά θεματάκια. Επεξεργασμένο 14 Μαρτίου 2020 από dimsonic 5 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, dimsonic είπε Σειρά θα πάρει σύντομα και αυτός, που έχει κάτι ηλικιακά θεματάκι Καλόπαιχτος ο "νέος" ενισχυτής! Πωπω έχεις τέτοιο εργαλείο; Ζήλεψα φουλ! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 "Καλόρίζικος"! Δες για καμπίνα 1x12 ή και 2x10 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο εργαστήριο του τρελού επιστήμονα! Γουστάρω! Επεξεργασμένο 14 Μαρτίου 2020 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Εγώ γουστάρω τον Walsh που ακούγεται. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εγώ γουστάρω τον Walsh που ακούγεται. Εγώ τον dimsonic που έχει ηχάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Η ηχαρα βρε ειναι του μαστορα. Και εγω μαντρωμενος ειμαι. Εν καιρώ θα παιξω... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 2 hours ago, gkourmoul1 said: "Καλόρίζικος"! Δες για καμπίνα 1x12 ή και 2x10 ακούω προτάσεις! στα 16 Ω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 Τι ήχο θες, με τι eq, σε τι ένταση θα παίζεις συνήθως, και τι μπατζετ έχεις? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2020 τον ήχο που άκουσες και εντάσεις δωματίου ή μπουτίκ. Μπάτζετ ανοιχτό, από 100 έως.... με ρέγουλα όμως... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση