1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Ακουστική κιθάρα με ενσωματωμένα εφέ. Προσωπικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν.. Γνώμες;; ΥΓ.: Ο ήχος βγάινει από την κιθάρα. Η κιθάρα ηχογραφείται απλά από μικρόφωνο και δεν ακολουθεί κάποια επεξεργασία στον ήχο. Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 για Live σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Στο ψόφιο κάνεις ό,τι γουστάρεις με παραδοσιακό τρόπο και στα live κάνεις, αλλά θέλει πολύ χρήμα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 όταν γράφεις κάνεις ότι θες... ωστόσο παίζει να μην χρησιμοποιούσα ξανά καμιά άλλη ακουστική kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 43 minutes ago, blue monk said: όταν γράφεις κάνεις ότι θες... ωστόσο παίζει να μην χρησιμοποιούσα ξανά καμιά άλλη ακουστική Δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.. Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 3 minutes ago, 1_4_5 Alive said: Δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις.. Απαντάει στον Dim. Η μετάφραση εδώ: "Όταν κάνεις εγγραφές (και δεν παίζεις λαιβ) μπορείς να χρησιμοποιήσεις ο,τι εξοπλισμό θελεις. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μου αρέσει τόσο πολύ η εν λόγω κιθάρα, ώστε να την χρησιμοποιώ παντού" 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 13 minutes ago, gkourmoul1 said: Απαντάει στον Dim. Η μετάφραση εδώ: "Όταν κάνεις εγγραφές (και δεν παίζεις λαιβ) μπορείς να χρησιμοποιήσεις ο,τι εξοπλισμό θελεις. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μου αρέσει τόσο πολύ η εν λόγω κιθάρα, ώστε να την χρησιμοποιώ παντού" άξιος 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Ευτυχως δεν εχω αγοράσει ακουστικη ακόμα, μετα την κριση θα ειναι σιγουρα η πρωτη μου επιλογη . 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα μου ακούγεται τρομερή ευκολία, να παίρνεις την κιθάρα στον καναπέ και χωρίς πετάλια, καλώδια, ενισχυτές, τροφοδοτικά κτλ.. να πατάς ένα κουμπί στο όργανο και να βάζεις reverb.. Βλέπω ότι δεν είναι κάτι καινούριο, έχει κυκλοφορήσει πάνω από έναν χρόνο.. https://europe.yamaha.com/en/products/musical_instruments/guitars_basses/ac_guitars/ta_series/index.html Επεξεργασμένο 22 Απριλίου 2020 από 1_4_5 Alive Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 χαου ματσ δε μπρεντ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Να μεταφρασω??? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση