JimmyKonsta Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τώρα με το lockdown κατάφερα να ολοκληρώσω ένα instrumental που είχα στα σκαριά πολύ καιρό. Έφτιαξα κι ένα γρήγορο μοντάζ με τις φτωχές μου γνώσεις και το ανέβασα. Ελπίζω να σας αρέσει, εάν πάλι είστε του πιο αργού μπορείτε να δείτε τις μπαλάντες στο κανάλι μου στο Youtube! Ευχαριστώ! Επεξεργασμένο 28 Απριλίου 2020 από JimmyKonsta 4 2 https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!! Jason Becker, Paul Gilbert!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι τρελό κιθαρόνι είν' τούτο; (η Jackson) πολύ ωραία σύνθεση, είχες στο youtube θυμάμαι ανεβάσει και μία εξαιρετική μπλουζο-μπαλάντα instrumental, εύγε πολύ ωραίος! Επεξεργασμένο 28 Απριλίου 2020 από nick_ls 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyKonsta Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, rgxinap είπε ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!! Jason Becker, Paul Gilbert!! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Με Gilbert δεν τρελαίνομαι είναι η αλήθεια, αλλά ο Jason είναι μεγάλη λατρεία όντως! 19 ώρες πριν, nick_ls είπε Τι τρελό κιθαρόνι είν' τούτο; (η Jackson) πολύ ωραία σύνθεση, είχες στο youtube θυμάμαι ανεβάσει και μία εξαιρετική μπλουζο-μπαλάντα instrumental, εύγε πολύ ωραίος! Ναι γενικά είμαι της μπαλάντας αλλά αυτό έτυχε και βγήκε έτσι η Jackson είναι ενός φίλου, είναι custom shop του 89-90 αν θυμάμαι καλά, εξαιρετικό όργανο και όχι μόνο για μέταλ. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και την ακρόαση! 1 https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2020 Να ΄σαι καλά, είμαι φαν της jackson, γιατί όντως φαίνονται μεταλλάδικες αλλά παίζουν τα πάντα. Απλώς μου έκανε εντύπωση ότι η δικιά σου έχει το αμερικάνικο headstock και φαίνεται neck through αλλά δεν θυμάμαι οι παλιές Γιαπωνέζικες να βγαίνουν neck through, οπότε έτσι εξηγείται. Καλά παιξίματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyKonsta Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, nick_ls είπε Να ΄σαι καλά, είμαι φαν της jackson, γιατί όντως φαίνονται μεταλλάδικες αλλά παίζουν τα πάντα. Απλώς μου έκανε εντύπωση ότι η δικιά σου έχει το αμερικάνικο headstock και φαίνεται neck through αλλά δεν θυμάμαι οι παλιές Γιαπωνέζικες να βγαίνουν neck through, οπότε έτσι εξηγείται. Καλά παιξίματα! Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως είναι αμερικάνικη και neck through. Τρομερά "κελαηδιστή" ειδικά μετά το δωδέκατο και με sustain για πάντα, πιο πολύ από την custom 22 μου. Τώρα για το headstock τι να σου πω...νόμιζα πως είναι όλες ίδιες 1 https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση