johnps Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, BillTrantos είπε Παιδιά τι είναι αυτό;; Έσκασε το κεφάλι μου πραγματικά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Φανταστικό. Πως αλλάζει έτσι μορφές.....! "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, gmoukou είπε Φανταστικό. Πως αλλάζει έτσι μορφές.....! τώρα το πήρατε χαμπάρι? Το άκουγα γύρω στο 1998 πηγαίνοντας στη Νάυπακτο και κόντεψα να τρακάρω... το εχω πάρει και σε 5.1... θάνατος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε τώρα το πήρατε χαμπάρι? Αν 6η δημοτικού άκουγα αυτό θα είχαν πάει σε ψυχίατρο οι γονείς μου (γι'αυτούς, για μένα;.....ποιος ξέρει) 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Το 1998 πάνω που είχα αρχίσει να μιλάω. Τι να λέμε τώρα. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 η διαφορά ηλικίας.... λίγο πριν είχε προηγηθεί αυτό που έδειχνε πού θα πάνε τα πράγματα. Πολύ μεταβατικός δίσκος... φυσικά μετά ήρθε το roots... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε η διαφορά ηλικίας.... λίγο πριν είχε προηγηθεί αυτό που έδειχνε πού θα πάνε τα πράγματα. Πολύ μεταβατικός δίσκος... φυσικά μετά ήρθε το roots... Αυτό έπαθα κι εγώ χθες αλλά νοητά, είχα κάτσει και κοιτούσα τους τοίχους για καμία ώρα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι άκουσα. Δεν τα κατάφερα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 όταν είχα αρχίσει να μιλάω άκουγα αυτό. Τουλάχιστον αυτό ακουγόταν στο σπίτι. (Το έχω ακόμα, σώζεται!) 6η Δημοτικού αυτό 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Αυτό έπαθα κι εγώ χθες αλλά νοητά, είχα κάτσει και κοιτούσα τους τοίχους για καμία ώρα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι άκουσα. Δεν τα κατάφερα. αν είχες παρακολουθήσει τον Pat από την μέρα 0 (ή μάλλον την μέρα -2...άκουσα γύρω στα 15 το Ring του Gary Burton και εκεί μέσα ξεχώρισε και άρχισα να ψάχνω δίσκους του) μέχρι σήμερα, θα έβλεπες που πάνε τα πράγματα. Αν δεν έχετε ακούσει το παρακάτω πάντως, ψάξτε το τώρα. Είναι απαραίτητος κρίκος. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, dimsonic είπε αν είχες παρακολουθήσει τον Pat από την μέρα 0 (ή μάλλον την μέρα -2...άκουσα γύρω στα 15 το Ring του Gary Burton και εκεί μέσα ξεχώρισε και άρχισα να ψάχνω δίσκους του) μέχρι σήμερα, θα έβλεπες που πάνε τα πράγματα. Αν δεν έχετε ακούσει το παρακάτω πάντως, ψάξτε το τώρα. Είναι απαραίτητος κρίκος. Έχω πάρει σβάρνα όλη τη δισκογραφία. Ευχαριστώ για την πρόταση! Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από BillTrantos More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις