stratos1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους,προσφατα εχασα εναν καλο φιλο μουσικο και η γυναικα του θελει να πουλησει αυτα,ξερετε περιπου ποσο μπορουν να πουληθουν? Επεξεργασμένο 18 Απριλίου 2022 από stratos1 www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 Τα συλλυπητήρια μου. Η κιθάρα δεν έχει κάποια αξία. Ο Solitaire κάνα 300αρι max. O late 70s Fender Twin Reverb ρεαλιστικά γύρω στα 700-900 ευρω ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται (αν θέλει service, που οι περισσότεροι θέλουν ,πιο κοντά στα 700) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratos1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τα συλλυπητήρια μου. Η κιθάρα δεν έχει κάποια αξία. Ο Solitaire κάνα 300αρι max. O late 70s Fender Twin Reverb ρεαλιστικά γύρω στα 700-900 ευρω ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται (αν θέλει service, που οι περισσότεροι θέλουν ,πιο κοντά στα 700) ευχαριστω πολυ superfunk!!!!θα την ενημερωσω θα παω αυριο να δοκιμασω τον ενισχυτη,αλλα θυμαμαι οτι ο φιλος μου επαιζε συνεχεια με αυτον οποτε ειναι εν λειτουργεια.Θα την ενημερωσω και λογικα θα τα βαλω αγγελια εδω.Σε ευχαριστω και παλι! 1 www.stratosdark.webs.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση