IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 http://www.myspace.com/beibeizheng Φοβερός ο ήχος του zheng, με κάνει να βγάζω από μέσα μου κάτι που δεν γνώριζα ότι το είχα. Ζηλεύω αυτόν τον άντρα που ζεί μέσα σε ένα σπίτι με αυτό το όμορφο πλάσμα που του παίζει τέτοια μουσική. Ελπίζω τουλάχιστον η κοπέλα αυτή να είναι ευτυχισμένη. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 ...όταν ήμουν νέος στο Παρίσι και σπούδαζα, είχα βρεί στα μοναστηράκια ένα τέτοιο και δεν το αγόρασα...ακόμα το θυμάμαι και μετανοιώνω...(πάντως είχα αγοράσει ένα σιτάρ κονσέρτου) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 το zither ειναι φανταστικο οργανο ,και ειναι απιστευτο οτι υπηρχε ταυτοχρονα σε τοσο απομακρυσμενους πολιτισμους, δηλ. κινεζικο & ελληνικο.... αλλωστε και το ονομα του απο το ελληνικο "κιθαρα" βγηκε..... (βεβαια το κινεζικο που ειναι και πατερας του ιαπωνικου "κοτο" διαφερει αρκετα απο το ευρωπαϊκο) nice find!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 8O 8O Αχ βαχ... Αυτό δεν είναι ένα πανάρχαιο ιαπωνικό έγχορδο; Αυτό δεν είναι που έχω δει σε κάποιες ταινίες πολεμικών τεχνών, πχ στον Ήρωα; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 ...νομίζω ότι λέγεται και κινέζικη άρπα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Φαντάζομαι οι χορδές του θα είναι μεταλλικές. Αναρωτιέμαι αν μπορεί το όργανο αυτό να δεχθεί μαγνήτες, ή να του βάλουμε κάποια εσωτερικά μικρόφωνα, για να μπορείς να τροποποιείς κάπως το σήμα, ώστε να ξεφύγει λίγο από τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Όλα γίνονται, πλέον και του σπανού τα γένια. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 νομιζω οτι αυτο της φωτογραφιας ειναι πολυ hi-tech και κατα πασα πιθανοτητα ειναι ηδη ηλεκτρικο. Τα παραδοσιακα τους ειναι ακουστικα, τεραστια, και ζυγιζουν εναν τονο (δεν το σηκωνε με τιποτα ετσι χαλαρα αυτη η κοπελα). YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Πάντως και γω θα θελα μια κινεζούλα να μου το παίζει. Το όργανο εννοώ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2007 Ακούσατε το τελευταίο κομμάτι "corrupted" ; Έχω ξεφύγει σήμερα. Έχω παρατήσει όλες μου τις δουλειές. .. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση