Προς το περιεχόμενο
  • Νέοι ενισχυτές Boss για μπάσο. Katana-110 και Katana-210 Bass


    Newsguy

    Οι Katana-110 Bass και Katana-210 Bass είναι οι νέοι ενισχυτές της Boss που συνεχίζουν τη δημοφιλέστατη σειρά ενισχυτών κιθάρας.

     

    Τα κοινά χαρακτηριστικά και στα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένες καμπίνες και μεγάφωνα, σχεδίαση bi-amp που χρησιμοποιεί τροφοδοσία AB και μεταβλητό έλεγχο ισχύος για μετάβαση από ψίθυρο σε πλήρη ένταση.

    Διατίθεται σε δύο μοντέλα:

    1. Katana-110 Bass με γούφερ 10 ιντσών, tweeter και ισχύ 60 watt.
    2. Katana-210 Bass με ισχύ 160 watt, δύο γούφερ 10 ιντσών και ένα τουίτερ.

     

    Boss katana Bass

     

    Διαθέτουν τρεις προενισχυτές Vintage, Flat και Modern, για μεγάλη ευεληξία στον τόνο σε συνδυασμό με το διακόπτη Shape. Και οι δύο ενισχυτές χρησιμοποιούν EQ τεσσάρων ζωνών με Bass, Low Mid, High Mid και Treble και διαθέτουν έναν πολύ εύχρηστο διακόπτη FX1/FX2, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα τμήματα FX με πάνω από 60 τύπους εφέ που μπορούν να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία μέσω του Boss Tone Studio.

     

    Τέλος, διαθέτουν κουμπί Blend με το οποίο μπορεί να αναμιχθεί το σήμα καθαρού και wet. Υπάρχουν 6 προκαθορισμένες ρυθμίσεις τόνου (preset) για γρήγορη πρόσβαση στους αγαπημένους ήχους. 

    Boss-Katana-Bass-210-top-panel.jpg

    Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια balanced έξοδο XLR με διακόπτη για τον προσδιορισμό μεταξύ direct, pre ή post σήματος, συν μια έξοδο ακουστικών/εγγραφής που παρέχει εφέ και εξομοίωση καμπίνας μικροφώνου. Η θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάρτα ήχου. Οι ενισχυτές υποστηρίζουν επίσης πεντάλ έκφρασης και ποδοδιακότη Boss GA-FC Foot.

    Μπορείτε να δείτε τους νέους ενισχυτές Boss Katana Bass στο παρακάτω βίντεο.

     

     


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    ειναι για την αναπαραγωγή των πιο υψηλών συχνοτήτων που μπορείς ας πούμε να βρεις σε εξάχορδο μπάσο, καθώς και για να "σπρώχνει" πιο μπροστά το όργανο σε πιο percussive παίξιμο όπως σλαπ.

    • Ευχαριστώ 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου