Προς το περιεχόμενο
 • ΠΜΣ - Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση


  Μανώλης Χναράκης

  pms.thumb.jpg.dbe59f8015e9c588af82c9f3d4

   

  Ενημερώνουμε ότι η Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί

  την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 18.00 στην αίθουσα 108 του Παντείου Πανεπιστημίου  

  Θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων μελών από τις 17.00 μέχρι την έναρξη της Γ.Σ. στις 18.00

  Σε αυτή τη συνέλευση θα συζητήσουμε τη δράση μας τα τελευταία δύο χρόνια, τις εξελίξεις που είχαμε, τη στάση εργοδοσίας και Κυβέρνησης και το τι έχουμε σήμερα μπροστά μας.

  Αυτή η απολογιστική συζήτηση που γίνεται κάθε δύο χρόνια αποτελεί μεγάλο εφόδιο για κάθε μουσικό. Δίνει τη μεγάλη εικόνα και τις δυνατότητες που μπορεί να ανοίξει η συλλογική μας δράση στην ατομική μας προσπάθεια να επιβιώσουμε από την Τέχνη μας η οποία γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

  Γι’ αυτούς τους λόγους,

  δεν πρέπει να λείψει κανένας παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (μετάθεση μαθημάτων, προβών).

  Αντίστοιχα για τους συναδέλφους που εργάζονται μετά την έναρξη της Γ.Σ. τους καλούμε να έρθουν όσο προλαβαίνουν πριν το μεροκάματο αλλά και για όσους εργάζονται πριν, τους καλούμε μετά το τέλος της δουλειάς να συμμετέχουν στη Γ.Σ.  

  Δυναμώνουμε τη φωνή μας,

  συμμετέχουμε στη Γ.Σ. και στις εκλογές του Συλλόγου μας


  Feedback χρήστη

  Πρόταση

  • Guru

  Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου. Με αφορμή την κατάθεση υποψηφιότητας για Εφορευτική Επιτροπή των επικείμενων εκλογών του σωματείου με τους Μουσικούς σε Δράση, διαγράφεται μέλος με ιστορία 23 χρόνων στο Σωματείο, ταμειακά εντάξει και με διαρκή συνδικαλιστική δράση. Η πλειοψηφία εξάντλησε την αυστηρότητά της μένοντας στο γράμμα ενός νόμου που η συνδικαλιστική πρακτική έχει προσπεράσει, προφασιζόμενη την διασφάλιση των εκλογών. Την ίδια διασφάλιση ωστόσο δεν διστάζει να διακινδυνεύσει όταν αποκλείει την ηλεκτρονική ψηφοφορία, όπως ο νόμος υποχρεώνει. Η διαγραφή δημιουργεί υπόνοιες ελέγχου και ερωτηματικά αξιοπιστίας της εκλογικής διαδικασίας, η οποία μάλιστα δοκιμάστηκε στις προηγούμενες εκλογές, όπου η παράταξή μας κινδύνευσε να χάσει μια έδρα στην κατανομή. Θέλουμε έναν σύλλογο δίπλα στους μουσικούς και τα προβλήματα τους και μακριά από κομματικές σκοπιμότητες. Σας καλούμε όλες και όλους στη Γενική συνέλευση του ΠΜΣ, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα 108 του Πάντειου Πανεπιστημίου.

   

   

  Afisa.jpg

  Συνδέστε για να σχολιάσετε
  Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου