Προς το περιεχόμενο
  • Harley Benton MR-Classic και MR-Modern


    Newsguy

    Η νέα σειρά MR της Harley Benton, είναι ολοφάνερα εμπνευσμένη από τη Mosrite.

    Εάν οι Ramones ήταν αφίσα στο εφηβικό σας δωμάτιο ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια προσιτή εκδοχή της αμερικανικής κατασκευής της δεκαετίας του '60, με μοντέρνα δυνατότητα αναπαραγωγής και κάποιες τροποποιήσεις στο ρετρό σχέδιο.
     

    Η σειρά MR είναι μια σημερινή έκδοση του γνωστού σχεδίου vintage και διατίθεται σε δύο διαφορετικές παραλλαγές. Η MR-Classic προσφέρει όλα τα παραδοσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ενώ η MR-Modern βελτιστοποιεί τις προδιαγραφές για παίκτες με πιο σύγχρονες απαιτήσεις.

    Κάθε σειρά περιλαμβάνει μια βαρύτονη και μια αριστερόχειρη έκδοση.

     

    harley-benton-mr-classic-metallic-blue.jpg

     

    MR-Classic

    Το σώμα είναι basswood με bolt-on 25.5″ maple neck και ταστιέρα απο roasted jatoba. Το μπράτσο έχει C-profile με natural satin finish και 12′′ radius με 22 τάστα.

    Οι μαγνήτες είναι Artec P-90 Alnico-5 και καλωδιωμένοι με ένα volume και tone control συν 3-θέσιο επιλογέα.  Όλο το hardware είναι χρωμιομένο, καθως και η γέφυρα και τα κλειδιά της Wilkinson ενω διαθέτει nut απο γραφίτη. Διαθέσιμα χρώματα Metallic Blue, Candy Apple Red, Pearl White, 3-Tone Sunburst και μαύρο. Το αριστερό μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο σε 3-Tone Sunburst.

     

    harley-benton-mr-classic-baritone-1366x2048-1.jpg\

     

    Το Βαρύτονο μοντέλο έχει τις ίδιες προδιαγραφές με μακρύτερη κλίμακα 27′′ και χορδές D’Addario EXL158, 13-62. Διατίθεται και για αριστερόχειρες ενώ και τα δύο μοντέλα είναι σε χρώμα 3-Tone Sunburst.

     

    MR-Modern

    Ουσιαστικά ίδιες προδιαγραφές με την σειρά Classic, μόνο με κάποιες αναβαθμίσεις και vibrato.

    Ταστιέρα απο Macassar Ebony με 22 ατσάλινα τάστα και TUSQ nut συν locking tuners και Wilkinson VS-50 II Precision Tremolo.

     

    MR-Modern

     

    Τιμή 259 ευρώ για τις Classic και 363 για τις Modern.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου