Προς το περιεχόμενο

Waterfall-K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10.683
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    28

Ότι δημοσιεύτηκε από Waterfall-K

  1. Καλά, αν κρατήσουν αυτές τις τιμές σίγουρα θα φάνε κράξιμο και θα πέσει κόψιμο, αλλιώς δεν θα πουλήσουν ούτε ένα. Οι τιμές πάντως που ανέβασαν είναι το λιγότερο εξωφρενικές, εγώ το Fantom 6 ΕΧ το περίμενα στα €3,5Κ, αλλά το €4,375 ξεπερνάει κάθε φαντασία. Τέσπα, για να δούμε...
  2. Tο screenshot δεν το βλέπεις? Πέρνα μια βόλτα απ'το Music Store και δες και μόνος σου.
  3. Πρέπει να καταναλώνουν πολλά και βαριά ναρκωτικά εκεί στην Roland, και μάλιστα φαίνεται να τα καταναλώνουν με την κουτάλα της σούπας. Καμαρώστε τιμές για τα νέα Fantom EX στο Music Store. To Fantom 6 EX κοστίζει €1,375 παραπάνω από το original -και ολόιδιο- Fantom 6 μόνο και μόνο γιατί κουβαλάει την EX επέκταση που μπορεί να αγοράσει κάποιος με...€225. Να υπενθυμίσω ότι η μόνη διαφορά που έχει το Fantom EX από το original Fantom είναι αυτή η επέκταση, κατά τα άλλα τα δύο αυτά synths είναι 100% ίδια, εξωτερικά και εσωτερικά. Μένει να δούμε πόσα κορόιδα θα πάνε να σκάσουν €4,375 για το Fantom 6 EX, όταν μπορούν με €3,225 να αποκτήσουν το ίδιο ακριβώς όργανο, αγοράζοντας απλά το Fantom 6 (που υπάρχει ακόμα στην αγορά) και την ΕΧ επέκταση του.
  4. Ναι, απ΄το στόμα μου το πήρες. Αφού δεν πρόκειται ποτέ πλέον να ξαναγοράσεις hardware synth, τι βασανίζεις το μυαλό σου με ανούσιες σκέψεις?
  5. Καταρχας το βίντεο που ποσταρες δείχνει το παλιό Montage. Προσωπικά θα ήθελα να τα έχω και τα δύο, αλλά αν δεν είχα τα λεφτά και για τα δύο θα διάλεγα Montage. Τώρα για σένα δεν ξέρω, μόνο εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Μαλλον το Roland θα έπαιρνες μια και είσαι πιο κοντά στη συγκεκριμένη εταιρεία λόγω V-Synth.
  6. Φταίω γω που προσπαθώ να σας σώσω απ΄το να δώσετε "αέρα"... Στο 3ο δευτερόλεπτο σταμάτησα το βίντεο. Δεν νομίζω να θες να πάρω στα σοβαρά κάποιον που αρχίζει το βίντεο του με την παρακάτω εικόνα. Δεν χρειάζεται anyway να δω το βίντεο, σιγά να μην περιμένω απ΄τον κάθε "αυγολέμονο" του youtube να μου πει Τι και Πως...
  7. Μάιστα. Σύντομα θα μάθουμε. Η συμβουλή μου σε όσους ενδιαφέρονται για το Fantom: αγοράστε άμεσα το υπάρχον μοντέλο όπου το βρείτε μαζί με την EX αναβάθμιση, γιατί σύντομα τα -ολόιδια- αναβαθμισμένα EX μοντέλα που θα βγουν στην αγορά θα είναι "τσιμπημένα".
  8. Πούλα τα όλα και πάρε ένα Μo....ntage M, μια και το έχεις ρίξει στο πιάνο τελευταία και τα πλήκτρα φαίνεται ότι σε ευχαριστούν πιο πολύ πλέον.
  9. Έχει και κότερο (το στούντιο του είναι πλωτό), πάμε μια βόλτα?
  10. Δεν υπάρχει τίποτα το Left στη ζωή μου φίλος, σε παρακαλώ... Ναι. Περιμένω να ακούσω και τα υπόλοιπα, αν και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές θα μου αρέσει το άλμπουμ, όπως και τα προηγούμενα του.
  11. Μήπως μπερδευτήκατε με τα Fantom 0 (06/07/08)? Αυτά βέβαια έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές από το flagship μοντέλο (σκέτο Fantom 6,7,8).
  12. Συμφωνώ, πλην του "next generation fantom". Το Fantom EX είναι ολόιδιο -μέσα κι έξω- με το Fantom που πωλείται ακόμα στα μαγαζιά, το οποίο φυσικά είναι γαμάτο μηχάνημα χωρίς αμφιβολία, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα είναι οι εξόφθαλμες αρπαχτές που κάνουν οι τρεις μεγάλες εταιρείες, με πρώτη τη Yamaha (MODX+), 2η την Korg (Wavestate/Opsix/Modwave MkII & SE models) και τώρα η Roland με το Fantom.
  13. Ακόμα ένας που είναι "για λύπηση" και θα "έπρεπε να έχει σταματήσει", εντούτοις συνεχίζει να "εξαργυρώνει τη φήμη του" και παρά το γεγονός ότι θα τον ακούσουν "μόνο μερικοί σκληροπυρηνικοί θαυμαστές, και αυτοί από οίκτο". - David, να σου συστήσω το ΝΟΙΖ. - ΝΟΙΖ, από δω ο David. To νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.
  14. Ποιος επαινεί τη Yamaha? Είμαι ο πρώτος (και ο μόνος) που έγραψα για "αρπαχτή" -και μάλιστα μεγάλη- όταν κυκλοφόρησε το MODX+, το έγραψα σε διεθνή forums/σελίδες, το έγραψα πολλές φορές εδώ και το ξαναέγραψα και σε αυτό το θρεντ:
  15. Σε ευρώ το βλέπω κάνα 3,5Κ+ (το 6). Αν γίνει έτσι, προτιμότερη λύση είναι η ξεχωριστή αγορά ενός original Fantom και της EX επέκτασης, όσο ακόμα υπάρχει αυτή η δυνατότητα μια και το στοκ στα περισσότερα μαγαζιά έχει φύγει ήδη ή φεύγει σύντομα.
  16. Μόνο το original Fantom 7 υπάρχει στο Thomann και η EX upgrade, τα νέα EX μοντέλα δεν υπάρχουν..
  17. Ε καλά, και τι έγινε? Και το "νέο" MODX+ είναι ακόμα στη version1.0 ενώ το original MODX στην v2.52, αλλά και τα δύο synths είναι ακριβώς τα ίδια. Αρπαχτή έκανε η Yamaha με το MODX+, κάτι παρόμοιο κάνει τώρα και η Roland με το Fantom EX. Το πόσο μεγάλη αρπαχτή είναι θα περιμένουμε να το δούμε στην τιμή του ΕΧ. Tα ίδια έκανε και η Korg με τo Nautulous ΑΤ και τα Wavestate/Opsix/Modwave MkII. Πολύ δούλεμα πέφτει τώρα τελευταία από τις τρεις μεγάλες...
  18. Δηλαδή τι ακριβώς έκανε τώρα η Roland? Έβγαλε ξανά το Fantom με 3,5Κ περισσότερους ήχους και ένα ταμπελάκι που γράφει ΕΧ? Γιατί άλλες διαφορές δεν βλέπω στο hardware τομέα, ούτε καν στο design του "νέου" οργάνου. Το ότι είναι ακριβώς το ίδιο synth βέβαια φαίνεται -εκτός του ολόιδιου εξωτερικού look- και απ'το γεγονός ότι οι κάτοχοι του προηγούμενου Fantom μπορούν να αγοράσουν την ΕΧ επέκταση αν σκάσουν €225. Καλά, αυτοί δεν έσκασαν άλλα τόσα πριν κάτι μήνες για το νέο update? Ή η EX επέκταση είναι το ίδιο πράγμα με το προηγούμενο update οπότε οι κάτοχοι των Fantom v1 δεν χρειάζεται να πληρώσουν ξανά κάτι? (edit: Ναι, η EX επέκταση είναι το ίδιο πράγμα, οπότε οι παλιοί κάτοχοι την έχουν ήδη). Ελπίζω το EX μοντέλο να κρατήσει τις παλιές τιμές, ή τουλάχιστον οι τελικές τιμές να μην ξεπερνάνε τις τιμές ενός original Fantom που έχει περάσει την επέκταση. Αυτή τη στιγμή το original Fantom 6 κοστίζει €3Κ. Αναμένουμε...
  19. Εγώ ήταν το πρώτο που είδα. Μετά από κάνα 10λεπτο είδα και το τεμάχιο δίπλα, και απόρησα τι δουλειά έχει εκεί δίπλα στο burrger...
  20. Να ποστάρουμε και λίγο DP (ε Samy?) Αρχίζουμε απ΄τα άγρια... A Simple Song (2013) Ian Gillan - vocals Steve Morse - guitars Roger Glover - bass Don Airey - Hammond (ρέστα) & synths Ian Paice - drums ...και κλείνουμε με τα ήρεμα. Clearly Quite Absurd (2005) Ian Gillan - vocals Steve Morse - guitars Don Airey - Hammond & keys Roger Glover - bass Ian Paice - drums
  21. Παράγγειλε το boxset τότε, μόνο $89,98 κάνει. Δύο πάρε και στείλε το ένα στον Samy, θα σε ευγνωμονεί για πάντα...
  22. Μάλλον διάλεξαν ένα μέσο μέγεθος για να πιάσουν πολλούς. Εσύ να το παραγγείλεις ξεχωριστά. θα παράγγελνα κι εγώ, αλλά τελευταία φορά που φόρεσα t-shirt πρέπει να ήταν πριν καμιά 30ριά χρόνια.
  23. Aπό τα 5, τα Rapture Of The Deep, Now What και Infinite μου αρεσουν περισσότερο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου