Προς το περιεχόμενο

Botiskt

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    38
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Botiskt

  1. Κάτι δεν παει καλα στο συστημα σου μαλλον.Προσπαθησε να απενεργοποιησεις μερικα περιφεριακα του συστηματος(ethernet controllers,wifi,κτλ)και δοκιμασε ξανα. Κανε update τους drivers του συστηματος και των περιφεριακων.Ενας κακογραμενος driver ειναι πιθανον να σου δημιουργει το προβλημα. Για να δεις την σταθεροτητα του συστηματος σε audio-video streams κατεβασε κ αυτο. http://www.thesycon.com/dpclat/dpclat.exe Γενικότερα αν θες ενα μηχανημα που να δουλευει καλα για ηχογραφησεις κ vst μην το παραφορτωνεις με περιττα πραγματα και συσκευες.Προσωπικα με clean xp pro με ολες τις περιφεριακες συσκευες φορτωμενες με μια motu 828mk2 usb2 ειχα 8ms και 9ms με 256 buffer στο SX3(32bit-48khz) οταν ομως τα απενεργοποιησα εγινε 3ms-4ms και με 10 vst-vsti να τρεχουν χωρις προβληματα!
  2. Ας μην μεινει και αυτη παραπονεμένη. Τhe Wangcaster (η αλλιώς το π***κιθαρο..) Φαντασου να παιζεις αυτο το πραμα....καλοο.. :o George Lynch skull guitar Kαι ενα μπασακι φτιαγμενο για καποιον ελληνα(Pete Kledaras)
  3. Menelaos ειδα οτι εχεις το ΝΤ2Α.Επειδη εχω κ εγω το ιδιο μικροφωνο θα σ' ελεγα να ριξεις μια ματια κ στον ART MPA GOLD.Ειναι απλος προενισχυτης χωρις περιπλοκες ρυθμισεις και εχει πολυ καλο ηχο για τα λεφτα του.Για μονιτορ τωρα τα tannoy presicion 6 που εχω ακουσει ειναι εξαιρετικα οπως και τα event tr6.
  4. Το προβλημα υφισταται ανεξαρτητα απο project.Εχω δοκιμασει να φορτωσω κ καποια απο το sx2 αλλα κ εκει συμβαινει το ιδιο.Η τελευταια δοκιμη που εκανα ηταν να απεγκαταστησω το 3 και να βαλω παλι το 2 και εκει να δουλευουν ολα κανονικα :-\ (το sx3 το ειχα βαλει μετα απο φορματ και επανεγκατασταση windows)
  5. Toσο το συστημα οσο και τα εφφε ειναι απολυτως τα ιδια.Το δε cubase τοσο το 3 οσο και το 2 ειναι γνησια.Αν οπως μου λες δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ τους τοτε κατι αλλο γινεται.Το γελιο ειναι οτι οταν χρησιμοποιω το v-stack η το Xlutop chainer τα vst δουλευουν κανονικα. ???
  6. Εχω αρκετα κ αξιολογα πεταλια αλλα θελω κατι πιο ευελικτο και κορυφαιο σε ηχο.καλο το tweaking σε πεταλακια αλλα θελω κατι πιο ευχρηστο(presets). Καποια απο τα πεταλια μου σκοπευω να τα χρησιμοποιησω μεσω των loops που εχει αλλα πιο πολυ με ενδιαφερουν πολυπλοκοι ηχοι με την χρηση εφφε για δημιουργια layers.Oσο για ενισχυτες κιθαρες κτλ θεωρω οτι εχω αξιοπρεπη εξοπλισμο http://www.noiz.gr/index.php?topic=1502.msg114071#msg114071
  7. Γεια κ χαρα σ ολους.Θελω καποιες γνωμες για το tc g system. Διαβασα καποια πραγματακια για αυτο και ειδα οτι ειναι οτι πιο πληρες κυκλοφορει. Βασικα με ενδιαφερουν περισσοτερο τα εφφε του μια κ που σκεφτομαι να το ''παντρεψω'' με μερικα od-dist pedals που εχω.Προσφατα δοκιμασα και μια tonelab se αλλα δεν με ενθουσιασε μιας και θελω περισσοτερο πολυπλοκα εφφε και το συγκεκριμενο λεει οτι εχει μεχρι κ 9 τυπους ταυτοχρονα. Περιμενω αποψεις κ προτασεις κ ευχαριστω.
  8. Γεια σε ολους.Εχω ενα προβλημα σχετικα με την χρηση των inserts στο sx3. Δεν μου λειτουργουν καθολου τα vst-dx effects(ουτε καν τα effects του cubase!) το εψαξα παρα πολυ και εχω φαει τα manual αλλα ακρη δεν βρισκω.Μπορω στο προγραμμα να επιλεξω στα inserts τα plugins που εχω εγκαταστησει αλλα δεν κανουν καμια επεξεργασια στον ηχο ειτε σαν process ειτε σαν monitoring.Ολα τα υπολοιπα δειχνουν να δουλευουν αψογα εκτος απο αυτο.Πριν ειχα το sx2 και δεν ειχα τετοια προβληματα ποτε.Το συστημα μου ειναι: Intel core2duo 2,4ghz 2gb ram motu 828 mk2 fw Εχει καποιος αλλος αντιμετωπισει αυτο το προβλημα?Τι μπορει να φταιει?
  9. +1 για το valvulator.Το εχω αρκετο καιρο και με εχει σωσει.Με 13 πεταλια signal chain ειχα απελπιστει αλλα τελικα αξιζε σαν λυση.Το να εχεις 1-2 μη true bypass πεταλακια στο σημα σου δεν ειναι και προβλημα(εξαρταται απο το πεταλι και τα αυτια σου).Αν ομως εχεις περισσοτερα μη ΤΒ πεταλακια εχεις δυο λυσεις.Η ΤΒ Box η τα κανεις mod σε ΤΒ.
  10. Botiskt

    Picture Show!

    Burning summer sessions....:D
  11. Στο musicoffice την pro hc την πηρα 240 ευρω:D Aν θες σου την στελνουν οπουδηποτε...
  12. Για το Gigrig θελει ψαξιμο για να το βρεις και να το φερεις.Εχει κατι dealers στην ιστοσελιδα αλλα ο ποιο κοντινος ειναι...Γερμανια.Παντως πρεπει να σκεφτεις και τα ~1200 ευρω που κανει το pro-14.Οσον αφορα την pedaltrain και το tap dancing μπορεις να γκρουπαρεις τα πεταλια σου αναλογως με το ειδος με καποιον true bypass footswitch(στυλ voodoo lab pedal switcher) και να εχεις π.χ στο 1 distortion-od 2 modulation effects κτλ καθως και πιο ζωντανα ''καθαρα'' αφου το σημα δεν θα περνα απο τα loops των πεταλιων οταν ειναι bypassed ;)
  13. +1 για Billy Cobham Απο Ελληνες ο Σεραφείμ Μπέλος Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Τρανταλίδης, Γιάννης Σταυρόπουλος
  14. Λες????μακαρι να κανουμε κατι τοσο καλο για ολους τους μουσικοφιλους!!!Βριστε λοιπον και θαφτε για να παισουν οι τιμες!!!:) Ουτε βριζουμε ουτε θαβουμε κανεναν.Απλα ξεχωριζουμε τους αμνους απο τα εριφια.Καποτε οταν δεν υπηρχαν οι φιλοι μας οι ''Γερμανοι'' και λοιποι συγγενεις ολοι οι μουσικοφιλοι ημασταν ερμαια καποιων κακων καταστηματαρχων (οχι ολων προς θεου!) που ζητουσαν οτι ηθελαν για να αποκτησουμε την αγαπημενη μας κιθαρα,ενισχυτη πεταλακι κτλ.Ο ανταγωνισμος δρα υπερ του καταναλωτη.Εχει αξια να αναφερομαστε σε προσπαθειες καταστηματων που προσπαθουν να δουλεψουν (και οχι να ληστεψουν :lol: )
  15. Υποτιθεται οτι τα ''κενα'' γεμιζουν με πεταλια.Αν βαλεις και σπαστα βυσματα στα καλωδια σηματος και τα φτιαξεις εργονομικα τοτε και χωρο εξοικονομεις και τα κενα εξαφανιζεις.Υπαρχει βεβαια και το Gigrig ( http://www.thegigrig.com/acatalog/Flash_Demo.html ) για οσους δεν θελουν τα πεταλια στα ποδια τους και ενα συστημα της voodoo lab (pedalboard control) καθως και το προαναφερθεν combinator2 της Carl Martin αλλα ομως κοστιζουν αρκετα.
  16. Δεν εχω προβλημα με τα κινεζικα οργανα αρκει να υπαρχουν υψιλες προδιαγραφες στην κατασκευη τους.Απο οσο γνωριζω ο Ken Smith ( www.kensmithbasses.com ) προμηθευεται απο Κορεα τα ξυλα και parts για τα μπασα που φτιαχνει στο σπιτακι του στο Αμερικα και κοστιζουν αρκετες χιλιαδες ευρω.Tα Ken Smith Designs ομως φτιαχνονται χειροποιητα στην Κορεα με τα ιδια ακριβως υλικα και κοστιζουν 4-5 φορες πιο κατω απο ενα Smith! Αλλο ενα παραδειγμα ειναι η eastman http://www.eastmanstrings.com/eastmanguitars/home/home.html η οποια σαν εταιρια φτιαχνει στην Κινα κυριως κλασικα εγχορδα (βιολια κτλ) αλλα εχει και ενα division με κιθαρες παρα πολυ καλες σε ποιοτητα,υλικα και ηχητικο χαρακτηρα. http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/brand/Eastman+Guitars Το ξυλο ειναι ενας ζωντανος οργανισμος και οταν υπαρχουν τεχνιτες που ξερουν να το δουλευουν με το χερι το αποτελεσμα ειναι ασυγκριτα καλυτερο απο να δουλευτει σε μηχανηματα γιατι εχει πανω του λεπτομερειες που μονο με ματι κ αφη φαινονται προκειμενου να δουλευτουν.Οποτε ειτε ειναι αμερικανος ο τεχνιτης ειτε κινεζος εφοσον ξερουν κ οι δυο εξισου να κανουν καλα την δουλεια τους το αποτελεσμα περναει απο το πορτοφολι του καθενος μας με τις αντιστoiχες συνεπειες καλες οι κακες.Η επιλογη δικη σας...:D
  17. Επειδη εχει πεσει αρκετο ''κραξιμο'' απο το forum και οι κατασκοποι των ελληνικων καταστηματων ''ζουν αναμεσα μας'' τελευταια καποια Ελληνικα καταστηματα εχουν αναθεωρησει την τιμολογιακη τους πολιτικη και εχουν κατεβασει τις τιμες σε αρκετα πραγματα.Παρολα αυτα μην ξεχναμε οτι η ερευνα αγορας λειτουργει υπερ μας ;)
  18. Καλες επιλογες κ οι δυο ενισχυτες.Ο Marshall ειναι πιο ''standard'' για hi gain καταστασεις αν κ η laney εχει κανει φιλοτιμες προσπαθειες να κρατηθει στην αγορα αξιοπρεπως.Βοηθησε λιγο και πες μας τι ηχο θες να βγαλεις:
  19. Για ριξτε μια ματια και σ αυτο.Αξιζει τον κοπο...;) http://trentino.best.vwh.net/ The Care And Feeding of Tubed and Other Amplifiers and Other Facts" c1990-c2002 by Sal Trentino of Sal Trentino Electronics
  20. Vox δαγκωτο φιλε.;) http://www.gearwire.com/media/vox-ad30-vt.wmv
  21. Το effect send-return μπορεις να το χρησιμοποιησεις για delay reverb rack effects .Το αν θα τα βαλεις τωρα τετοια πεταλια στο effects send-return η στο signal flow πριν το input του ενισχυτη ειναι περισσοτερο θεμα το ποσο ''κολακευει'' τα αυτια σου η καθε επιλογη..Οσον αφορα τα watt εγω εχω τον ad120vt ο οποιος εχει εναν πολυθεσιο διακοπτη πισω και μπορεις να αυξομειωσεις τα βατ εξοδου.Απλα τσεκαρε αν εχουν την επιλογη τα μοντελα που αναφερεις.Εγω παντως θα επελεγα τον 100αρη (καλυτερα να εχεις καβατζα σε εντασεις και ας ειναι αχρειαστες.) ;)
  22. +2 για την pedaltrain εχω αγορασει την pro hc εδω κ λιγο καιρο.ειναι απο τα καλυτερα boards που μπορεις να βρεις και εχει και straps και velcro για να στερεωσεις τα πεταλακια σου.Στην ελλαδα τις φερνει το music office www.musicoffice.gr και σε τιμες πολυ πολυ κατω απο οσο κανουν στο εξωτερικο.
  23. Θα σου προτεινα να τσεκαρεις το fulltone full drive 2.Εχει πληθωρα ρυθμισεων και πιστευω ειναι αυτο που ζητας.Εγω το εχω κατι μηνες αλλα κανει απιστευτα καλα την δουλεια του ειτε σαν booster ειτε σαν overdrive και distortion unit χωρις να χρωματιζει.Τσεκαρε το εδω http://www.fulltone.com/stpframe.html http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Fulltone/Full-Drive+2/10/1
  24. ehx graphic fuzz (booster mode) αλλα πρωτο και με διαφορα το eternity(love pedal).
  25. Λοιπον δοκιμασε στο http://runoffgroove.com/ εχει πληρες σχεδια ακομα κ pcb layout με λιστα ολων των υλικων και δειγματα ηχου για το καθε project. Πρεπει να ξερεις ομως οτι γενικα για τετοιες κατασκευες ειναι δυσκολο και σκοτεινο κομματι το να βρεις τα σωστα υλικα(capbon comp,metal film αντιστασεις κτλ, για να βγαλεις πιο μεστο και γεματο ηχο και οχι ντιτζιταλιά.Αν ομως εχεις διαθεση και σου αρεσει ο πειραματισμος μπορεις να φτιαξεις κατι δικο σου.Παντως δες και το site του jam http://www.jampedals.com .O Jam ειναι μελος του φορουμ κ μπορεις να επικοινωνισεις μαζι του και το site μιλαει απο μονο του.Καλη επιτυχια.:)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου