Προς το περιεχόμενο

johnsmith

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    54
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή johnsmith

0

Φήμη

  1. Εάν μιλάμε για μίξεις, αξίζει να πάρεις και τα δύο ώστε να έχεις δύο reference points κατά τις μίξεις σου και να δώσεις λίγα χρήματα για ένα βασικό treatment του χώρου σου, πχ basstraps. Τα συγκεκριμένα ακουστικά ούτως ή άλλως δεν στα προτείνω για μίξη, καλύτερα να προτιμήσεις ανοιχτού τύπου, πχ hd-600, ή κάτι τέλοσπαντων στο δικό σου budget. Πάνω απ'όλα, αν βλέπεις ότι το budget σου είναι κάκιστο, προτίμησε ένα καλό studio.
  2. Είχα δει ότι είχα γράψει vst plugs και το διόρθωσα, όχι αρκετά γρήγορα όπως φαίνεται :P Uad-2 ηχητική διαφορά με uad-1 δεν έχει, μόνο maximum αριθμό fx. E, ξες, Ghen, ενίοτε, θες να είσαι και αντιοικονομικός :P Έχεις προσέξει διαφορά μεταξύ έκδοσης 4 και 5 του cubase μήπως ; Είναι πιο αποδοτικό ;
  3. http://www.tcelectronic.com/media/DT_Konnekt_US_0705.pdf σελίδα 32
  4. Προτείνω ανεπιφύλακτα εξωτερική κάρτα ήχου, για πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη εσωτερική της RME, αλλά η Fireface της ίδιας εταιρίας, είναι απλά καταπληκτική (και 400 ευρώ πάνω απο το budget που υποθέτω ότι έχεις). TC δεν έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω. Focusrite Saffire, δεν βρίσκω το μοντέλο που διάλεξες στο επίσημο site. Με την focusrite saffire που χρησιμοποιούσα (LE αλλά και κανονική έκδοση), δεν είχα κανένα πρόβλημα, όμως το interface της κάρτας μου έσπαγε τα νεύρα συνεχώς. Την έβρισκα μη-friendly γενικώς, αλλά αυτό φαντάζομαι είναι ιδιαίτερα υποκειμενικό ζήτημα. Στα ίδια χρήματα, υπάρχει και η νέα κάρτα της m-audio, η profire 610, που μου αρέσει πολύ. Αν έκανα τώρα αγορά, θα δαπανούσα περισσότερα και θα έπαιρνα την fireface, αλλά είμαι ευχαριστήμενος (για μια φορά στη ζωή μου) με τη profire 610 στον κύριο υπολογιστή μου.
  5. Πρέπει να κάνεις εγγραφή. http://www.propellerheads.se/download/refills/index.cfm?fuseaction=get_article&article=refillrules
  6. Ήμουν ανάμεσα στο να κάνω μια γενική αναβάθμιση και να βάλω I7 μαζί με ddr3, ή να αγοράσω μια uad-1, για να μπορώ να τρέχω περισσότερα plugins. Κρίμα και τα voxengo plugs που αγόρασα. Ακόμα και με την q6600, φτάνω στο limit πάρα πολλές φορές.
  7. Ναι, και phantom power αν είναι πυκνωτικό. Ενδεχομένως να βρεις κάρτα ήχου με ενσωματωμένο preamp, ψάξε και στις αγγελίες.
  8. Ναι, όντως, ο χαρακτηρισμός αδικεί τους πάντες. Εγώ το βρήκα ως μια απο τις ελάχιστες ευκαιρίες να ασχοληθώ με μια μίξη όπως θα έπρεπε, εμπειρία σημαντικότερη απο αυτή καθε αυτή κονσόλα. Όσον αφορά την ψηφοφορία, στο μυαλό μου, πολύ πιο επίφοβη είναι η ανοιχτή ψηφοφορία απο την ψηφοφορία των 3 μελών. Δεν βρίσκω παράξενο να δούμε πολλούς "φίλους".
  9. Ακόμα αναρωτιέμαι, αν κάποια απο αυτές τις μίξεις θα είναι όντως πολύ καλύτερη απο τις υπόλοιπες, τόσο που θα αξίζει πραγματικά την πρώτη θέση. Τέσπα, θα δούμε (ακούσουμε) σε λίγες μέρες.
  10. Αυτό που λες οφείλεται στην κάρτα ήχου. Το σήμα που στέλνει το keyboard σου είναι απλή πληροφορία, όχι ήχος, εξ'ου και midi keyboard. Πάντως, αν σε ανησυχεί ακόμα και θες να πληρώσεις για ένα επιπλέον καλώδιο, δεν χρειάζεται επιπλέον midi interface, αν έχει είσοδο midi η κάρτα ήχου σου.
  11. Η κάρτα έχει : Είσοδοι : XLR balanced και 1/4" καρφί balanced/unbalanced άρα μπορείς είτε xlr είτε jack. Tο trs είναι το γνωστό jack. Αν βάλεις jack, προτίμησε σίγουρα balanced. Το midi keyboard, αναλόγως ποιο έχεις, μπορεί να συνδεθεί και απλά με usb, δίχως να χρειάζεται η αγορά midi καλωδίου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου