Προς το περιεχόμενο
  • Σχέδια για την Musikmesse και Prolight + Sound 2022


    Yannis Methenitis

    Η Messe Frankfurt συνεργάζεται με τη μουσική βιομηχανία για την Musikmesse που θα διεξαχθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων στα πλαίσια της Prolight + Sound το 2022.

     

    Είναι γεγονός πλέον πως και η φετινή έκθεση δεν θα προχωρήσει τον Απρίλιο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί το περασμένο φθινόπωρο.

    Ο Covid-19 σαρώνει και τα lockdown παγκοσμίως επιβάλλονται.

     

    "Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τομέα, η μουσική ευδοκιμεί σε εντατικές προσωπικές ανταλλαγές, από συναυλίες μέχρι εργαστήρια οργάνων. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο η συνεχιζόμενη τεταμένη κατάσταση απαιτεί υπεύθυνη αξιολόγηση των συνθηκών - για τη μουσική βιομηχανία και τη μουσική σκηνή καθώς και για τους εαυτούς μας ως διοργανωτές. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ρεαλιστική προοπτική για όλους εκείνους που εμπλέκονται το επόμενο έτος, εάν το επιτρέπει η κατάσταση," είπε ο Stephan Kurzawski, Member of the Board of Management of Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

     

    Τους επόμενους μήνες, οι βιώσιμες επιλογές θα συζητηθούν μαζί με τη μουσική βιομηχανία για το πώς το Musikmesse μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων ακόμη καλύτερα. Το πλαίσιο για αυτό δεν είναι μόνο σημαντικές διαρθρωτικές και εξειδικευμένες για τη βιομηχανία τάσεις, όπως η αύξηση της σύγκλισης των μέσων, τα έξυπνα και εικονικά όργανα, η παραγωγή μουσικής που υποστηρίζεται από AI και η αυξανόμενη ανταγωνιστική πρόσβαση στους καταναλωτές, αλλά και ιδίως οι αναταραχές που προκαλούνται από τον Covid-19 στην αγορά. Επιπλέον, τα θέματα μουσικής εκπαίδευσης και η αξία της μουσικής εκπαίδευσης θα επισημανθούν ακόμη πιο έντονα στο Musikmesse.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου