Προς το περιεχόμενο
  • Project Studio setup


    Yannis Methenitis

    Το Project Studio setup είναι ένας οδηγός για τα πάντα όλα recording!

    Συμπυκνωμένη γνώση απο ένα γκουρού του ήχου σε μια εύχρηστη μορφή pdf που μπορείτε να διαβάσετε στο laptop ή το κινητό σας όπου κι αν βρεθείτε.

     

    Είναι μια ενδελεχής μελέτη στα γνωστά υψηλά επίπεδα που καταπιάνεται ο γνωστός σε όλους μας @nikodemos ή Νικόδημος Τριαρίδης, με λεπτομερή τεχνική ανάλυση για να δημιουργήσετε το studio project των ονείρων σας.

    Όπως είναι αναμενόμενο για όσους τον έχουν παρακολουθήσει στην συμμετοχή του και στο Noiz, πάει πολύ μακρύτερα. Σχεδόν σε κάθε πτυχή της μουσικής παραγωγής, από τις βασικές αρχές ήχου και ήχο-μηχανική μέχρι τη μεθοδολογία, τη λήψη αποφάσεων και την κριτική σκέψη για την παραγωγή ήχου και μουσικής.

     

    Nikodemos T.

    Πρόκειται για ένα οδηγό που θα σας βοηθήσει βήμα προς βήμα να δημιουργήσετε από το μηδέν το στούντιο των ονείρων σας ή να βελτιώσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τρέχον εργασιακό περιβάλλον σας. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε περισσότερες από 200 σελίδες μαζί με σκίτσα, διαγράμματα και φωτογραφίες, όπως:

    • Επιλογή λογισμικού ακουστικής,
    • DAW και μουσικό software,
    • Hardware και λειτουργικά συστήματα υπολογιστών,
    • Μικρόφωνα
    • Εξωτερικούς επεξεργαστές,
    • Καλώδια, καλωδιώσεις και διασυνδέσεις

    Είναι όλα εδώ, μαζί με μια τεράστια ποσότητα online πηγών σε συνδέσμους με δυνατότητα κλικ.


    Το Project Studio setup είναι ένα σοβαρό εργαλείο για όσους ενδιαφέρονται για τον ήχο είτε είναι αρχάριοι, είτε έμπειροι μηχανικοί ήχου και μπορείτε να το αποκτήσετε απο τη σελίδα του www.mixingnik.com στο απόλυτα λογικό ποσό των 24,90 ευρώ. 

     

    Μειονέκτημα; Είναι γραμμένο στα αγγλικά αλλά με διαβεβαίωσε ο συγγραφέας πως σύντομα ακολουθεί και η ελληνική έκδοση. Απο εδώ θα το μάθετε άμεσα.


    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου