Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτης για ακουστικα οργανα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια.

Προσφατα αγορασα τον fender frontman 212r.Πολυ δυνατος ενισχυτης και απο θεμα ποιοτητας ειμαι απολυτα ευχαριστημενος(στο καθαρο καναλι τουλαχιστον),για τις δικες μου απαιτησεις μιας και μεχρι τωρα επαιζα με εναν Laney 30 hcm.

Το προβλημα μου ειναι οτι εκτος απο κιθαρα παιζω και μπουζουκι (3χορδο) και δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τον ηχο του μπουζουκιου πανω στον ενισχυτη.Του λειπει αυτη η ....διαυγεια !

Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση;

-Να παρω ενα πεταλακι Eq για να τονισω καποιες συγκεκριμενες συχνοτητες;(εχω στο μυαλο μου αυτο:DANELECTRO DJ14 FISH&CHIPS η το MXR M 108)

-Να αλλαξω μαγνητη μιας και αυτος που εχει επανω ειναι το λιγοτερο 20 χρονων ! (ασε που εχω προβλημα και με την μπουργκανα μου η οποια με την παραμικρη ταλαντωση της ακουγεται εντονα)

-Να αγορασω εναν ενισχυτη για ακουστικα οργανα;εχω στο μυαλο μου τον παρακατω http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbac80.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ideal εχω.Εχεις να προτεινεις καποιον αλλον μαγνητη;διαβαζω για τους ΤΑP και Savvas Καλα λογια.Οπως επισης πολυ διαδεδομενοι ειναι και οι Emg αλλα μαλλον για τετραχορδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου