mehiko Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Ενα Jam πανω στο backing track του For The Love Of God του Steve Vai. Ειναι αρκετα χρονια πριν και βγαινω σε εναν Peavey Express 112 (transistor). Ελπιζω να σας αρεσει! www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 πολυ ωραιο το παιξιμο σου φιλε μου αλλα χανεται το νοημα του κομματιου πιστευω fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Συμφωνώ με τον Kabamaru-x. Ορισμένα πράγματα ή τα παίζουμε note-for-note (αν και μερικά κομμάτια όπως αυτό, πιστεύω ότι δεν πρέπει καν να τα ακουμπάμε) ή δεν τα αγγίζουμε καθόλου. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Ο ανθρωπος το λεει (jam) δεν ειναι cover του κομματιου, εμενα μου αρεσε πολυ... Μποραβο φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 δεν μου πολυαρεσε.....πολυ αγχος ρε παιδι μου.....πες τα πιο αργα να σε καταλαβαινουμε..... ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 εισαι σε καλο δρομο φιλαρακι μονο λιγο να προσπαθησεις να κανεις πιο μελωδικο το παιξιμο σου και να 'χωνεις' εκει που πρεπει και οχι συνεχεια ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mehiko Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 εισαι σε καλο δρομο φιλαρακι μονο λιγο να προσπαθησεις να κανεις πιο μελωδικο το παιξιμο σου και να 'χωνεις' εκει που πρεπει και οχι συνεχεια ;) Παντως δεν εχεις παραπονα, εδω εχω αναμενα τα φωτα, οποτε βλεπεις κι εμενα και τιν κιθαρα μου. ;D Thanks! www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 mehiko είναι φανερό ότι ξέρεις να παίζεις. :) Είμαι σίγουρος ότι αν μου άρεσε το στυλ "χωνωσυνέχεια" θα μου άρεσε και το δικό σου παίξιμο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mehiko Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 mehiko είναι φανερό ότι ξέρεις να παίζεις. :) Είμαι σίγουρος ότι αν μου άρεσε το στυλ "χωνωσυνέχεια" θα μου άρεσε και το δικό σου παίξιμο. :) Σε καταλαβαινω. Thanks! www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mehiko Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστω πολυ, παιδες! Θελω κι εγω να σας κανω μια παρατηρηση. Οταν ακουτε ενα Jam πανω σε backing track καποιου γνωστου ή αγαπημενου σας κομματιου, καλο ειναι να απομονωσετε το μιαλο σας απο το αρχικο και να μπειτε στην τεχνοτροπια του αλλου μουσικου. Αλλιως, αυτος δεν εχει καμια τυχη. Ειναι καμενως απο χερι δηλαδη. Και γενικα καλο ειναι κανεις να κριθει γι αυτα που παιζει, κι οχι γι αυτα που περιμεναν οι αλλοι να παιζει, τα οποια δεν παιζει. :) www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση