dither Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Τι κρύβεται καμιά φορά πίσω από ένα φαινομενικά "αθώο" nickname ... 8) http://mpvtipy.petricek.net/fw.php D.I.T.H.E.R. : Devastating Indestructible Transport Humanoid for Effective Retaliation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 G.E.R.A.S.I.M.O.S. : Gigantic Electronic Red Anorganic Semiautomatic Inquisitor for Massacre Organisation and Slaying Α χα! ήμουνα σίγουρος ότι δεν είναι Επτανήσιο... Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 D.R.I.K.O.U.D.I.S. : Destructive Red Invisible Killing Overlooking Ultrastrong Demolishing Inquisitor for Sabotage Παιδιά εγώ ειρηνόφιλος είμαι.. :cry: :cry: Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 F.E.A.T.H.E.R. : Flying Electronic Anorganic Transport Humanoid for Effective Retaliation (σ.σ. το δικό μου δεν το δέχτηκε το σύστημα) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jericho Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 J.E.R.I.C.H.O. : Jealous Electronic Rampaging Intelligent Cyborg for Homicide Organisation i] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Wolfram Heavy Intercepting Transport Evasive Neural Optical Inquisitor for Slaying and Execution W.H.I.T.E.N.O.I.S.E προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 F.E.N.D.E.R=Flying Extraterrestrial for Nocturnal Demolitions and Effective Retaliation G.I.B.S.O.N=Gigantic Invincible Bombarder for Sabotage and Overseeing Neutralisation προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 ΑΠΑΙΧΤΟ!!! W.A.S.T.E.D. S.U.N.S.E.T.S. : Wolfram Azbestos Suicidal Transport Elusive Defender/ Semiautomatic Unique Nerd for Slaying, Elimination, Termination and Sabotage Και όλα αυτά από ένα αγαπημένο μου τραγούδι των Deep Purple... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dragoneti3 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 D.R.A.G.O.N.E.T.I. 3 : Destructive Red Alien for Genocide, Overseeing Neutralisation, Elimination and Transport of Infantry series 3 :D Marshall JVM410 + 1960 cab, USA Charvel San Dimas 2H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2005 T.A.K.I.S. : Transport Automatically Built Inquisitor for Slaying :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση