Προς το περιεχόμενο

Η Εlectro Harmonix σταματάει τις πωλήσεις μέσω ebay


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε μας τα λέει καλά η electro harmonix

 

Σύμφωνα με αυτό θέλουν να σταματήσουν όλες τις πωλήσεις πεταλιών μέσω ebay και άλλων παρόμοιων site με σκοπό να προστατέψουν τους dealers τους. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό βλέπεις αρκετές πωλήσεις ehx από κάποια μαγαζιά στο ebay σε χαμηλότερες τιμές απ ότι έχουν οι μεγάλες αλυσίδες και οι επίσημοι dealers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oEξαιρετικη ιδεα......προστατευτισμος και ελευθερη οικονομια μαζι..... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o. Aντι να αναλωνονται σε οικονομικα τεχνασματα καλα θα εκαναν να βελτιωσουν την ποιοτητα των πεταλιων τους που θυμιζει  ανατολικογερμανικο trabant..........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά η ποιότητα τους δεν έχει πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι σταθερή.;D Έχω ακούσει ιστορίες τρόμου αλλά από την άλλη έχουν περάσει πάνω από 30 ehx πετάλια από τα χέρια μου και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

 

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλοί μιμητές σε αυτή την κίνηση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα δείτε και άλλες κινήσεις τέτοιες γιατί αρχίζουν πολλοί dealers σε κάθε χώρα να παραπονούνται στις εταιρίες για τον διαφορετικό τρόπο που χειρίζονται θέματα όπως τα μεγαλα e-stores. (βεβαια η μεταχείριση αυτή είναι μέσα στους νόμους του εμπορίου έτσι, οποιος παραγγείλει πιο πολλά παίρνει και καλύτερη τιμή ;) )

Στα πλαίσια αυτά είναι και οι κοινές τιμολογιακές πολιτικές που αρχίζουν να επιβάλλονται εξού και ίδιες περίπου τιμές πλεον σε Mackie και Korg σε πολλές ευρωπαικές χώρες.

 

Από εκεί και πέρα είναι διαφορετικά να πουλάς πεταλάκια και λοιπά αντικείμενα στο ebay σαν ιδιώτης και άλλο σας μουσικό κατάστημα.Ο ιδιώτης δεν έχει να χάσει κάτι οπότε και το ελάχιστο κέρδος είναι κέρδος, ενώ το μαγαζί έχει ένα σωρό έξοδα και εφορία που πρέπει να υπερκαλύψει για να του μείνει το κέρδος. ;)

www.myspace.com/thomasnastos

www.thomasnastos.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου