Προς το περιεχόμενο

Muzart Εκθεση... πήγατε ? τι είδατε ???????


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή το θέμα είναι κλειδωμένο δεν μπόρεσα να συμμετάσχω έτσι άνοιξα νέο θέμα με τον ίδιο τίτλο....

 

Διάβασα προσεκτικά τα όλα όσα αναφέρθηκαν εδώ σχετικά με την διοργάνωση του Muzart Festival στο HELEXPO PALACE ! αυτό που έχω να σημειώσω είναι οτι συμφωνώ στο οτι το εκθεσιακό τμήμα του festival ήταν μικρό ! μεγάλες εταιρείες του χώρου δεν συμμετείχαν ! εμείς όμως τους επισκεφτήκαμε όλους και τους προτείναμε να συμμετέχουν αλλά δεν ήθελαν και πιστέψτε με άκουσα δικαιολογίες ( που δεν συμμετέχουν )  που πραγματικά δυσκολευόμαι να τις πιστέψω !

 

Η αλήθεια είναι οτι εδώ στην Ελλάδα είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει μια διοργάνωση όπως αυτή της Φρανκφούρτης και αυτό επειδή η αγορά εδώ είναι πάρα πολύ μικρή! αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να γίνονται προσπάθειες και αυτές οι προσπάθειες πρέπει να αγκαλιάζονται απο όλους !

 

Οι άσχετες κριτικές επι του ασφαλούς ( βλ. alchemist ) δεν βοηθούν κανέναν και μόνο κακό κάνουν στην προκειμένη περίπτωση !

 

Η εμπειρία μου λέει οτι αν επειμένουμε και θεσμοθετήσουμε αυτή τη διοργάνωση σε μερικά χρόνια θα είναι πλέον ενα μεγάλο για τον χώρο γεγονός με όλες τουλάχιστον τις Ελληνικές συμμετοχές και με αρκετές εταιρείες απο το εξωτερικό " thoman, musicstore και μαμάδες εταιρείες παραγωγής  μουσικών οργάνων " Σε ότι αφορά κάποια σχ'ολια που είδα περι διαφήμισης θέλω να αναφέρω τα δελτία τύπου που καταχωρήθηκαν εδώ στο noiz και σε άλλα μουσικά forums, την τηλεοπτική διαφήμιση στο alter, τις καταχωρήσεις στο rock hard, πολύτονο, sound maker και άλλα περιοδικά το spot στον rock fm και radio dj και πολλά άλλα !!!!!!!!  προσκλήσεις αφίσες κτλ ! πληροφοριακά σας κάνω γνωστό οτι στο festival έπαιξαν συνολικά πάνω απο 3.000 μουσικοί ! αυτό είναι μια δυναμική που θέτει γερές βάσεις αυτή η διοργάνωση να μεγαλώσει και να αποτελλέσει κάποια στιγμή το γεγονός της χρονιάς για τον μουσικό χώρο ! Φέτος ήταν η δεύτερη φορά που διοργανώθηκε και σας βεβαιώνω οτι οργανωτικά είχε πολύ λιγότερα προβλήματα απο πέρυσι ! και έτσι θα είναι και η συνέχεια ! Η αγορά κάποια στιγμή θα συμμετέχει όλη, είναι θέμα χρόνου !

 

Θεωρώ οτι μας τίμησαν με την παρουσία τους όλοι όσοι ήρθαν ( εκθέτες και επισκέπτες ) οι οποίοι έδειξαν οτι δεν σνομπάρουν αυτές τις προσπάθειες και δεν περιμένουν την στιγμή να ασκήσουν ανούσια και μωρώδη κριτική αργότερα χωρίς να έχουν καν άποψη και γνώση για το θέμα ! εταιρείες όπως ο Στόλλας, ο καγμάκης, η ελμη systems, ο Ματσικας κ.α. σεβάστηκαν την διοργάνωση την υποστήριξαν και έδειξαν οτι γνωρίζουν την πραγματικότητα ! τίποτα δεν γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη !

 

Εμείς είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι απο την πορεία της διοργάνωσης και θεωρούμε οτι η επόμενη τον Απρίλιο του 2009 θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη !

 

Αυτά ! Muzart !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου