Προς το περιεχόμενο

Phase 28 terratec

kroud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!Ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στο forum σας και χαιρομαι ιδιαιτερα που σας ανακαλυψα.

Ειμαι επαγγελματιας μουσικος και αποφασισα να ασχοληθω με τον pc μου σε μουσικο επιπεδο.

Εχω αρχισει και τον ψιλοστηνω.Εχω το Cubase sx που το μαθαινω συν καποια αλλα προγραμματα αλλα δεν εχω δυνατο hardware.Εχω την audigy σαν καρτα ηχου και σκεπτομαι να την αλλαξω.

Ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την phase 28 της terratec...

Αξιζει τα λεφτα της?Στις αναλογικες εξοδους-εισοδους που εχει τι μπορω να συνδεσω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γενικές πληροφορίες για την Terratec Phase 28

Λοιπόν η κάρτα ήχου που σκέφτεσαι έχει τα εξής χαρακτηρίστηκα

Δύο αναλογικές εισόδους (balanced) , οκτώ αναλογικές εξόδους(balanced) και λειτουργεί στα 24bit 192 Khz έχει ψηφιακή είσοδο-έξοδο (spdif) και 1 midi in-out και φυσικά υποστήριξη για asio driver.

Σαν κάρτα ήχου με τους μετατροπείς του σήματος πάνω στην κάρτα σίγουρα δεν είναι η τέλεια επιλογή.

Από ότι νομίζω στην είσοδο μπορείς να ηχογραφήσεις μόνο ότι δεν χρειάζεται προενίσχυση αφού η κάρτα δεν την προσφέρει.

Στις εξόδους μπορείς να βάλεις μέχρι 8 ηχεία.. Για Surround mixing.

Γενικότερα δεν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη κάρτα για να σου πω πόσο χαμηλό latency βγάζει με τον Asio driver.

Επίσης η κάρτα υποστηρίζει wdm,gsif,mme και directsound driver. Σε όσες Terratec έχω εγκαταστήσει o driver τους είναι multiclient (Δηλ. δουλεύει σε πολλά προγράμματα συγχρόνως).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου