EJ Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 ...την μελωδία της δυστυχίας..Κακή ακρόαση! Προσοχή: τα σημεία που μοιάζουν κλεμένα είναι όντως κλεμένα, Βρείτε και κερδίστε...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_1982 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Οχι , δε βαριεμαι ! Μαλιστα το ακουσα και το ξαναακουσα ! πολυ ενδιαφερον κλιπακι ! Μπραβο ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Ωραίο και πολύ ευχάριστο στο άκουσμα! Μπήκε κατευθείαν στο Playlist του καλοκαιριού. Δεν πιστεύω να έχει γίνει με κανένα adrenalinn? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Καλημέρα, τα παιδιά. Το έφτιαξα με cubase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει adrenalinn .Πήρα line out από τον Mesa F50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2008 Όταν διάβασα τον τίτλο και τον άκουσε ο πατέρας μου, έπεσε κάτω από τα γέλια, οπότε κι εγώ άνοιξα το thread, για να ακούσω... ;D Πολύ όμορφες φράσεις, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ φαζαρισμένες οι κιθάρες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Μου αρεσε!Αλλα γιατι μελωδια της δυστυχιας? όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 ...την μελωδία της δυστυχίας..Κακή ακρόαση! Προσοχή: τα σημεία που μοιάζουν κλεμένα είναι όντως κλεμένα, Βρείτε και κερδίστε...! Ενώ αυτό που ακούω είναι πολύ καλό σαν προσπάθεια με το εισαγωγικό σου σημείωμα το υποβιβάζεις! Πώς να πάρω τώρα εγώ στα σοβαρά κάτι που εσύ ο ίδιος το παίρνεις στη πλάκα??.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, σχετικά με τις κιθάρες υπάρχει όντως ένα θέμα διότι τα γράφω στο διαμέρισμα και δεν μπορώ να γράψω με μικρόφωνα όπου προσωπικά παίρνω τους καλύτερους ήχους. Σίγουρα θέλει παραπάνω ψάξιμο ώστε να παίρνω καλύτερους ήχους από line out του ενισχυτή. σχετικά με τον αυτοσαρκασμό, χρειάζεται που και που για να μην την ακούμε... Διάβαζα ένα βιβλίο σχετικά με το cubase και έγραφε ακριβώς αυτό.. όταν γράφεις, ηχολαμβάνεις, μιξάρεις, κλπ μόνος πρέπει να είσαι όσο πιο αυστηρός γίνεται με την μουσική σου. thnx που μπαίνετε στον κόπο και ακούτε δεν-βαριέσαι-productions...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
XploReR Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 ...την μελωδία της δυστυχίας..Κακή ακρόαση! Προσοχή: τα σημεία που μοιάζουν κλεμένα είναι όντως κλεμένα, Βρείτε και κερδίστε...! Πολυ ωραιος. Μια ερωτηση. Τα ντραμς τα εγραψες με μιντι "πιανακι" η πηρες ετοιμα loops? You don't wanna mess with the best, do you? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση