Προς το περιεχόμενο

Θήκη για Πιατίνια


sentientno6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακούω προτάσεις και μαγαζιά. (είμαι Θεσσαλονίκη)

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ψάχνω μαλακή θήκη που να χωράει τουλάχιστον 5 πιατίνια (Hi Hats, 2x Crash, Ride) με το μεγαλύτερο να είναι 22". Τιμές μέχρι 50 ευρώ (ή κάτι κοντά).

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πηρα την δικια μου απο Ριχαρδο νομιζω 35 και ειναι μια χαρα...εχει εξτρα θηκη για μπακετες-βιβλια αλλα θηκη στρογγυλη μπροστα για κανα ντεφακι...Τσεκαρε το αν θες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι παρεμφερείς απορίες....

Στο χώρο (υπόγειο) που έχω τα τύμπανα, αφήνω ανοιχτά τα δύο παράθυρα όλη την ημέρα εκτός απο τις ώρες που παίζω (2 ώρες την ημέρα περίπου). Υπάρχει περίπτωση κάποιας φθοράς στα πιατίνια ?

Ακόμη, βάζοντας τα πιατίνια στη θήκη και ακουμπώντας τη θήκη οριζόντια (στο πάτωμα για παράδειγμα), τα πιατίνια ακουμπάνε και στηρίζονται κατα κάποιο τρόπο το ένα πάνω στο άλλο.... υπάρχει εδώ περίπτωση φθοράς (ποια στάση προτείνεται?)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλε ανάμεσά τους κανά κομμάτι παλιό πανί ή κάτι παρεμφερές. Μην τα στηρίζεις στην άκρη τους(κάθετα δηλαδή). Οριζόντια δεν έχουν πρόβλημα αρκεί να βάζεις κάτω τα πιο βαριά και όσο το δυνατό λιγότερο στοιβαγμένα. Γιατί δεν τα αφήνεις στις βάσεις τους? Δεν παθαίνουν κάτι εκεί,το αντίθετο... Όσο για το δωμάτιο δεν υπάρχει πρόβλημα-που και που ξεσκονισέ τα  και καθάρισέ τα από ίχνη ιδρώτα κτλ. ;) ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε με 55€ μπορείς να πάρεις σκληρή θήκη (όχι hardcase) Rockbag, είναι λίγο πιο βαρυά από τις άλλες αλλά θα προστατεύει σουπερ τα πιάτα σου(έχει σκληρή πλάτη και περίμετρο και δεν θα έχει πρόβλημα όταν τα ακουμπάς κάτω ή όρθια φαντάζομαι), έχει λουράκια για να την κρεμάς στην πλάτη και έχει χώρο για αρκετά πιατίνια!

http://drumstore.gr/images/products/large/275301137RB22640B_back.jpg

 

Βέβαια εγώ την έχω πάρει από ντραμομάγαζο στην Αθήνα, αλλά πιστεύω θα την βρεις και πάνω.

Αν επιμένεις να πάρεις μαλακή θήκη, θα βρεις κάτι πολύ φθηνότερο (20€-40€).

πχ

http://drumstore.gr/images/products/large/1039750427RB22440B_front.jpg

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου