athenap Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Μου χάρισαν ένα πετάλι yu brother super distortion. 8) Ξέρετε τίποτα για αυτή τη μάρκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Αφου σου το χαρισαν τι το ψαχνεις????? :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 παραπέμπει πάντως εμφανισιακά σε 80's ..... ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2008 Αφου σου το χαρισαν τι το ψαχνεις????? :) :) :) Να δω μήπως τό χει και κανένας άλλος! ;D lol Απ' ότι φαίνεται είναι ένα σπάνιο ασιατικό πετάλι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 Απ' ότι φαίνεται είναι ένα σπάνιο ασιατικό πετάλι ;) οι ριζες του χανονται στα βαθη της Ασιας... Αναφορες απο αρχαια κειμενα θελουν το Μεγα Αλεξανδρο να το χρησιμοποιει στα live γιατι το δικο του custom OD που του ειχε φτιαξει ο αλδερβοδιος ο 1ος εκλαπη κατα τη διαρκεια μιας μαχης.... :o ;D ;D ;D μελετωντας τις γραφες βρηκα αυτα: Level controls the output level Distortion controls the amount of distortion Wave changes wave form to produce a variety of tube-type amp distortion, from a 'smooth' sound (in full ccw position) to a heavy metal sound with more edge. Sustain stays uniform in all wave settings λογικα αυτο το wave θα ειναι ελεγχος σε καποιο φιλτρο (μαλλον για μεσαιοscoop κοντρολ μοιαζει). Σ' αρεσει ο ηχος του? Αν ναι, εισαι μια χαρα... Ειναι και δωρεαν! ;) HC reviews wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2008 ;D ;D ;D ;D Ναι, για το επίπεδό μου είναι μια χαρά! Στα αυτιά μου τουλάχιστον ακούγεται καλύτερα από καποιες παραμορφώσεις του G2.1u της zoom που έχω. (βέβαια δεν το χω ψάξει και πολύ με τις ρυθμίσεις. Έχω βρει μόνο κάτι έτοιμα patches από ένα σάιτ) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση