Προς το περιεχόμενο

Keyboard - Behringer UMX-61 vs Emu Xboard 61


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο midi keyboards το BEHRINGER UMX-61 και το Emu Xboard 61. Πήγα χτές και τα δοκίμασα και μου φάνηκαν παρόμοια σε αίσθηση, εκτός του οτι στο behringer τα knobs φαίνονται εντελώς ψέυτικα.Έχει κανείς άποψη για οποιδήποτε από τα δύο? Όλες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες.

Να επισημάνω επίσης οτί έχω ήδη ένα CME το οποίο λατρεύω και το δεύτερο που θα επιλέξω το θέλω σαν εφεδρικό.

Ευχαριστώ πολύ.

 

 

peace...

Music is the answer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έχεις το CME φυσικό είναι να σου φαίνονται ψεύτικα ! Συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις και αυτό ισχύει και στην περίπτωση των 2 keyboards που συγκρίνεις. Το Behringer είναι λίγο πιο οικονομικό από το EMU αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο από ποιότητα κατασκευής. Πάντως την δουλειά του την κάνει. Από σένα εξαρτάται τι θέλεις. Εγώ αν είχα να επιλέξω ένα από τα 2, θα έπαιρνα το EMU.

Nothing is said that has not been said before...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μπορεις να το αποφυγεις το UMX αποφυγε το φιλαρακι. Σαν μηχανημα ειναι μια χαρα, αλλα το πληκτρο του ειναι οτι χειροτερο μπορεις να παρεις. Αθλια αισ8ηση και σαν <<σανιδι>> ειναι οταν το πατας -το ακρως αντι8ετο των Triton + Roland δλδ. Το ειχα παρει καινουργιο 200 ε και ειχε μεσα κανα δυο προγραμματακια καλα και δωρο ενα UMA αλλα τελικα δεν αξιζε και το κανα τραμπα.

WTB μηχανή για euro +4 PM ME

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου