toniiskorg Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα!!! υπαρχει κανα καλο σετακι για ανταλλαγη με το τr? δεν εχω καρτα μνημης δεν μπορω να την βρω φθηνα θα προτιμουσα το οργανο να τους διαβαζει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktras1234 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Ρε φιλαράκι διόρθωσε λίγο αυτά που γράφεις αν θέλεις γιατί έτσι όπως τα λες είναι σαν να θέλεις σετ και να μας δώσεις το αρμόνιο. ;D ;D ;D Βασικά θέλεις ήχους pcg program και compi. Όρεξη να έχεις να ακούς και να πειράζεις. Δώσε ένα mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Κι επίσης μη λες κάρτα μνήμης γιατί όλοι καταλαβαίνουν την SD. Ram εννοείς δεν έχεις και βρίσκεις ακριβά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Επειδή το forum έχει σκοπό να δίνει λύσεις σε αυτούς που διαβάζουν τα θέματα και όχι μόνο σε αυτόν που ρωτάει, οι απαντήσεις σε πμ δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μόνο όταν είναι κατι προσωπικό. Και αν είναι προσωπικό μόνο δεν μπορεί να είναι στο φόρουμ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν καταλάβαμε την ερώτηση, ούτε και την απάντηση. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toniiskorg Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 ναι σωστα.ανταλλαγη ηχων.για tr.μη μαλωνεταιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toniiskorg Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 εσυ βεβαια yameth πολλυ μου κολλας και μαλλον ξερω ποιος εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 εσυ βεβαια yameth πολλυ μου κολλας και μαλλον ξερω ποιος εισαι Τρελή ατάκα... Ξεράθηκα στο γέλιο. ;D ;D ;D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toniiskorg Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 εγω να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν μαλώνει κανείς toniiskorg. ;D Αν θες να βεβαιωθείς ποιός είμαι κοίτα στην σελίδα μου. Εν τω μεταξύ ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς και προσπάθησε να γίνεις πιό περιγραφικός για να σε καταλαβαίνουν αυτοί από τους οποίους ζητάς να σε βοηθήσουν. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toniiskorg Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2008 αν μπορουσα να γινω ποιο περιγραφικος φιλε μου θα ηξερα περισσοτερα πραγματα και δε θα ρωταγα τα στοιχειωδη που και αυτα τα ψαχνω ακομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση