pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Έτσι πρέπει να λέγεται..Με κόλλησε ο Earendil "βάζεις-βγάζεις και σηκώνεις το τηλ.με την κιθάρα στο χέρι χωρίς θορύβους" ...Ε,μιλάω και αρκετά στο τηλέφωνο κι όλας λέω δεν πάει στον κόρακα.. ;D Απλά λέω μήπως υπάρχει κανα σχεδιάγραμμα για να το κάνω μια ιδιοκατασκευή :) Έμαθα είναι ακριβούτσικα. :-X feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Έτσι πρέπει να λέγεται..Με κόλλησε ο Earendil "βάζεις-βγάζεις και σηκώνεις το τηλ.με την κιθάρα στο χέρι χωρίς θορύβους" ...Ε,μιλάω και αρκετά στο τηλέφωνο κι όλας λέω δεν πάει στον κόρακα.. ;D Απλά λέω μήπως υπάρχει κανα σχεδιάγραμμα για να το κάνω μια ιδιοκατασκευή :) Έμαθα είναι ακριβούτσικα. :-X Ένα τέτοιο θέλεις: και ένα απλό καλώδιο. Αφού ξέρεις από καλωδιο-κολλήσεις, είσαι κομπλέ. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Nαι,αλλά μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο μ αυτό? ;D ;D ;D Αυτό είναι που μού λεγες την άλλη φορά ρε συ,εγώ ψάχνω να δω πώς θα το φτιάξω μόνος μου! :o :o :o feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 πάρε ένα noise gate και θα μιλάς και στο κινητό ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Nαι,αλλά μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο μ αυτό? ;D ;D ;D Αυτό είναι που μού λεγες την άλλη φορά ρε συ,εγώ ψάχνω να δω πώς θα το φτιάξω μόνος μου! :o :o :o Φλερτάρεις με το μάρσιπο αγόρι μου. ;D ;D Ένα χ, ψ, z καλώδιο με ένα Silent βύσμα σαν κι αυτό που σου υπέδειξε ο σύντροφος Alchemist θες. Δε σου μίλησα για ασύρματο χeσιμοw ούτε για unplugged σιδέρωμα. Απλά δε χολοσκάς για τα βάλε-βγάλε, αφού αυτά (θα) γίνονται αθόρυβα κι ακίνδυνα. Σα να είχες Hiwatt να πράμα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ένα χ, ψ, z καλώδιο με ένα Silent βύσμα Μιλάμε σε τρισδιάστατο χωροχρονικό συνεχές δηλαδή αν κατάλαβα καλά... unpugged σιδέρωμα. ΡΙΖΑ3. :-* feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 PΙΖΑ3. :-* WELIVEEVERYMOMENT. :-* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Σας παρακολουθώ στενά, παρακαλώ συνεχύστε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Πέρα απο την πλάκα τώρα,νομίζω πως αξίζει να δώσεις κάποια λεφτά για κανα-δυο "καλά" καλώδια,για live και ηχογραφήσεις,ενώ για μελέτη στο σπίτι και πρόβες μπορεί κανείς να αγοράσει τις φθηνές σειρές με το κιλό.!! 8) offtopic-> Κωστάκη αγορίνα μου τελικά αγόρασες μετοχές του ΜΠΑΟΓΚ? ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Λάκη πρωτευουσιάνε white boy βουτυρόπαιδο. ο ΜΠΑΟΚ δεν είναι ποτές οφ-τοπικ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση