schafferbfg Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Αγαπητοι συναδελφοι ;D μου περισευουν 200 euro.. θα παρω αυτην την telecaster απο τον Θωμα http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbt16be_egitarre.htm μαρεσε το χρωματακι της και θελω να εχω και μια telecaster... ;D τωρα ...θα αλλαξω σιγουρα την γεφυρα... και τον bridge μαγνητη...θελω να μου προτεινετε εσεις..γεφυρα και μαγνητη...επισης ο μαγνητης που θα προτεινεται να ειναι ο πιο μεταλιαρικος μονος που υπαρχει :P επεισης κατι αλλο σημαντικο που θελω να ρωτησω..ειναι πως μπορω να σβησω το harley benton και να γραψω fender telecaster...για να φενεται σαν αυθεντικη...... αμα σκεφτομαι βλακειες μην βαρατε... :P :P ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 98ε την δινει τωρα... Και για τον τοιχο να την παρεις,τ'αξιζει τα λεφτα της! ;D ;D ;D Μην κανεις σχεδια για γεφυρες και μαγνητες,πριν την πιασεις στα χερια σου!! Το πιθανοτερο ειναι να προηγηθουν "κλειδια" και ταστα (αν θελεις να παιζει)! ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Είχε ανοιχτεί θέμα ακριβως για αυτήν την κιθάρα και τι αλλαγές έγιναν προκειμένου να σκοτώνει. Είναι χαμένο κάπου στα βάθη των αιώνων, ενας elavd μονο ξέρει που... Αν θυμαμαι καλα είχε αλλαχτεί το μπρατσο και όλα τα ηλεκτρικά, δεν είμαι σίγουρος όμως.. :-\ Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Γιατί δεν βάζεις κατιτίς παραπάνω να πάρεις μια Squier να τελειώνεις; Είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί πολλές αλλαγές για να "παίζει". http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_tele_mn_aw.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 παντως κατι μπασα και ακουστικες μπεΝτον που εχουν φιλοι, ηταν απο τα χειροτερα ξυλα, στραβωσαν σχετικα συντομα και ακομα παλευουν να τα ισιωσουν... δες και τις τζακ+ντανυ απο το μιουζικ-στορ στα 150-200 ευρω, σαφως καλυτερα οργανα, οχι για πεταμα, αξιοπρεπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Πάρε ένα squier κιθαρόνι από το dv247 με ελάχιστα παραπάνω να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 επειδή κανείς δεν σου απαντάει θα σου πώ και γω να κοιτάξεις τις swing που παραπαίζουν για τα φράγκα τους από κει και πέρα μπορείς να βάλεις έναν emg στη harley benton ή κανέναν διπλό σε μέγεθος μονού ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Είχε ανοιχτεί θέμα ακριβως για αυτήν την κιθάρα και τι αλλαγές έγιναν προκειμένου να σκοτώνει. Είναι χαμένο κάπου στα βάθη των αιώνων, ενας elavd μονο ξέρει που... Αν θυμαμαι καλα είχε αλλαχτεί το μπρατσο και όλα τα ηλεκτρικά, δεν είμαι σίγουρος όμως.. :-\ Λες με μια λευκή που τελικά έμεινε μόνο το σώμα της έτσι; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 http://www.dv247.com/invt/40751/ για αυτην εδω τι λετε...? μετα τι προτεινεται να αλλαξω..? και προτεινετε το πιο μεταλιαρικο μονο για bridge ...γιατι δεν θελω να την σκαψω και να βαλω διπλο.. Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Λες με μια λευκή που τελικά έμεινε μόνο το σώμα της έτσι; :o Δηλαδη "παρεδωσε πνευμα"? ;D ;D ;D Προσωπικα πρεπει να παραδεχτω δημοσιως οτι καποιες τις "θελω μονο για το σωμα τους"! ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση