marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Δεν σου έχει πεί η γυναίκα σου να μην κάνεις παρέα...με κακά παιδιά...που δεν έχουν πάει...ΩΔΕΙΟ???? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Αναμένω στο πελοτίριο ναπούμ.Το χω στο ρελαντί κ καβουρδίζει το ντατσουν.Παρε το σκουπόξυλο κ φύγαμε.Οποιος αλλος ενδιαφέρεται το λεει τώρα γιατι μετά δεν έχει.Μετα θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ που δεν ήρθατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Όλοι οι καλοί χωράνε Νικόλα. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδια να ερθω και εγω? Θα ειμαι φρονιμος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 ο Trigga συντονίζει...the boss Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 The New Boss Guitar Μόνο για σένα μαραθώνη κ σε περιορισμένα αντίτυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Ωραία, κέφια έχουμε, άρα θα περάσουμε και μ@μw. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδια να ερθω και εγω? Θα ειμαι φρονιμος ;D Τι εχεις να προσφέρεις στον βωμο την κιθαρολαγνίας κ του τσιπουρομεζε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Τι εχεις να προσφέρεις στον βωμο την κιθαρολαγνίας κ του τσιπουρομεζε? Μου βαζεις δυσκολα... Ισως χρειαστω χρονο για να απαντησω ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 μπιχλετόνι πρεπει να κανεις κονέ κ να κανονισουμε τα τηλεφωνα κτλ οχι τελευταια στιγμη γιατι δεν ξερεις ποτέ τι θα συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση